På lager

Erantis Crepepapir DIY KIT

149,00 kr.


Varenummer (SKU): erantis-kit Kategori:
Share

Med dette blomster kit får du materialer, adgang til en videoguide og skabeloner til at kunne lave en buket på 5 store Erantis blomster. Du behøver ikke have kendskab til at arbejde med crepepair for at gå i gang med denne buket. Jeg guider dig gennem alle steps og videovejledning er lavet så du får følelsen af at være på workshop hjemme i stuen. Lyder det ikke hyggeligt?

Værktøjer du skal have hjemme: Papirlim (her i webshoppen kan du købe papirlimen Tacky Glue i flere størrelser. Den er næsten uundværlig hvis du for alvor vil i gang med at arbejde i crepepair. Har du en alm. hvid skolelim derhjemme så kan du også prøve den først. En limpistol er også uundværlig når vi laver papirblomster og den skal også bruges til fremstillingen af Erantisblomsterne. En saks er også et must. Brug hvad du har derhjemme og prøv dig frem hvis du har flere sakse. Det er en smagssag.

Kittet er den perfekte gaveidé! Du kan forære kittet til en der er kreativ eller du kan lave blomsterne og give dem i gave. Hvem ville ikke elske at få en evighedsbuket af en de holder af? <3