solsikke-diy-crepepapir
solsikke-diy-crepepapir
solsikke-diy-crepepapir
På lager

Solsikke kit

Lær at lave de smukkeste solsikker af crepepapir. Du kan lave 3 solsikker med kittet.
Solsikker trender i boligindretningen, men afskårne solsikker er både dyre og svære at få fingrene i. Solsikker i crepepapir giver dig derimod mulighed for at have dem stående hele året og du kan flytte dem rundt fra vase til vase på ingen tid.

159,00 kr.


Varenummer (SKU): solsikke-kit Kategori:
Share

Med dette blomster kit får du:

4 farver italiensk crepepapir i den bedste kvalitet (180g), 3 stilke, skabelon ark samt adgang til en udførlig videoguide. Med kittet kan du lave en buket på 3 store flotte solsikker. Du behøver ikke have kendskab til at arbejde med crepepair, for at gå i gang med solsikkerne. Jeg guider dig gennem alle steps via videovejledningen. Så her er ingen tekst du skal læse dig igennem. Bare tryk på play via linket og koden som ligger i kittet, og så er du i gang! Du får følelsen af at være på workshop med mig, bare hjemme i stuen. Du kan trykke pause når du har brug for det og tage det hele i dit eget tempo. Videoen vil være tilgængelig ubegrænset.

Værktøjer du skal have hjemme:

Papirlim (her på min webshoppen kan du købe papirlimen Tacky Glue i flere størrelser. Den er næsten uundværlig, hvis du for alvor vil i gang med at arbejde i crepepair. Har du en alm. hvid skolelim derhjemme så kan du også prøve den først.

En limpistol er uundværlig, når vi laver papirblomster og den skal også bruges til fremstillingen af solsikkerne.

En saks er et must. Brug hvad du har derhjemme og prøv dig frem hvis du har flere sakse. Det er en smagssag.

Kittet er desuden den perfekte gaveidé! Du kan forære kittet til en der elsker at være kreativ eller du kan bruge kittet selv og forære de færdige blomsterne i gave. Hvem ville ikke elske at modtage en evighedsbuket af en de holder af? -og så er det iøvrigt både en billigere og længerevarende løsning end at købe en afskåret buket i værtindegave eller fødselsdagsgave <3