Illustrationen her tegnede jeg for 8 år siden. Men den dur stadig og kan dekoreres af både store og små. Jeg har tegnet den så den er nem at give farver. I kan farvelægge den med tuscher og farveblyanter eller bruge den som den er. Den er nemlig dekorativ både med og uden farver. Netop derfor dur illustrationen her både til vuggestue og børnehavebørn da den også er flot selvom børnene skulle gå død i farvelægningen undervejs. Lad bare de mindste tegne oveni og ovenpå tegningen med farveblyanter, så kan man stadig se blomsterne nedenunder. De større børn kan farvelægge tegningen og på den måde kan alle være med. Det bliver så fin og personlig en gave. Illustrationen kan du printe i A4 og du sætte den i ramme, bruge den som tegning eller lave den til et hjemmelavet kort.

Det kan godt være uoverskueligt at skulle finde på de helt store tidskrævende kreaprojekter her til mors dag. Men med en printer og nogle farveblyanter kommer du ret langt med denne her gratis mal-selv plakat. Så prik lige til fædrene derude!

Herunder kan du printe de 3 typer af morsdags plakaten:

1. Morsdag / Print her
Den klassiske morsdag plakat i A4. Brug den som den er eller farvelæg den.

2. Morsdag – Jeg elsker dig fordi.. / Print her
Gør gaven endnu mere personlig: Jeg tegnede den tilbage i 2015 og hvert år ser jeg den rundt omkring blive brugt. Skoler og institutioner har også brugt den flittigt og derfra kom en forespørgsel på om jeg kunne tilføje så der kunne skrives ord og sætninger. Du kan derfor printe en udgave hvor barnet kan øve sig i at skrive og sætte ord på følelser. Den udgave hedder Morsdag – Jeg elsker dig fordi. Her kan barnet skrive 3 ord eller sætninger. Kan barnet ikke selv skrive endnu kan en voksen også hjælpe. Prøv evt. at lade barnet lave den år efter år og følg med i hvordan sprog og formuleringer ændre sig. Det har jeg gjort med min egen datter og det er virkelig sjovt og dejligt at se hvordan hun udvikler sig sprogligt, når jeg kigger på morsdags illustrationerne fra de forskellige år.

3. Bonus mor / Print her
Den nyeste tilføjelse til morsdags plakaterne er også lavet på jeres forespørgsler. Nemlig en illustration der kan hylde alle de skønne bonus mødre. Så har du, eller kender du en bonus mor der fortjener en anerkendelse og kærlighed her på morsdag, så find printeren frem.

Viser du illustrationen frem så tag mig endelig. På Instagram hedder jeg @gabriella.holm og på Facebook Krea med Gabriella. Rigtig glædelig morsdag!

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *