Jeg har slet ikke vist jer vores adventskrans i år. Jeg har aldrig været til advent kranse af gran. Mest fordi det ikke er til at holde styr på alle de dryssende nåle. I år har jeg fået Applicatas lysestage Luna. Den har flytbare og aftagelige lysholdere, hvilket gør at den fint kan bruges hele året med færre lys eller bare bruge fadet i træ alene. Jeg synes det er skønt, at den hvert år nemt kan ændre udtryk og at det ikke kræver så meget. I år har jeg fyldt den med hassel- og valnødder. Noget af det, jeg synes giver den bedste stemning af jul er for mig naturen. At vi byder de rå og kolde naturmaterialer indenfor. Mos, nøgne grene, gran, røde julebær og nødder! Sidste nævnte har jeg dekoreret på akkurat samme måde som efterårets kastanje DIY pynt. Den skinnende guldstreg på de rå nødder tilføre dem et grafisk udtryk og for mig er dekorationen på en simpel lille nød indbegrebet af den moderne julepynt der rumstere lige nu. Som jeg ser det handler det nemlig om naturen, træ, metaller og den enkle løsning. Uden at overdekorer skabes der små intense julestemninger rundt omkring i hjemmet, hvor de lækre små detaljer giver helheden.
Jeg har dekoreret med både nødder og kogler begge med guld deltaljer. Nu er vi jo allerede halvvejs igennem december og adventskransen ér lavet. Men nødderne er også rigtig fine spredt ud på julebordet  som dekoration eller mal nødderne der alligevel står fremme til spisning. En sød detalje de fleste gæster nok vil finde sød.. og måske de slet ikke kan få sig selv til at knække dem 😉

Jeg har købt to poser nødder i min lokale Rema, tuschen er en DecoColor – Liquid gold fra CChobby. Den har en hel særlig konsistens og bliver helt blank i overfladen. Jeg har prøvet med en Posca – Gold også og det virker ikke! Det er derfor vigtigt, at du tester inden du går i gang. Jeg tegner uden skabelon eller hjælpestreger og det fungere fint selvom nødderne er lidt ujævne i overfladen.
Koglerne har fået lidt hvid lim på spidserne og er efterfølgende dyppet i guld glimmer fra Søstrene Grene.

Er du lidt missundelig på min Applicata adventstage, så kan du lige nu vinde den på minInstagram profil @frkhansendk
Alt du skal gøre er at like billedet og skrive en kommentar så finder jeg en vinder allerede på mandag!

Materialer
Materialer til kogler: Hvid flydende lim – Glimmer – Kogler

Materialer til Nødder: Hassel- og Valnødder – DecoColor Guld Tusch

der tegnes på en valnød

de færdige nødder på fadet

dekorationen på julebordet

Hav en dejlig december dag.

Dette indlæg indeholder 1 affiliate link. Indlægget er ikke sponsoreret.

 

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *