Det er hvad det kunne blive til i dag. Det er efterhånden længe siden jeg har haft hovedet inde i  kreaskabet. Det er semesteropgaven der har stået i vejen!
Jeg har været igang med mit nyeindkøbte standsejern. Kork og guldplast fik turen denne gang. Jeg regner med at få et par fine juleophæng ud af det. Testning af neonpapir. -Det dur ikke til at flette julestjerner af, kan jeg fortælle!
Alle prøverne er de første spæde skridt, mod at blive klar til årets julemarked på arkitektskolen. Det kan du iøvrigt læse mere om på Frk. Hansens facebookside lige her.
Og efter den mislykkede julestjerne-idé gik jeg igang med noget meget nemmere, nemlig scrabble magneterne, som jeg også har lavet en DIY på. Så nu ligger der 97 magneter klar til salg.
Et par hurtige kort, til et nogle af de kommende fødselsdage, blev også spyttet ud. De er lavet af kraftigt A5 papir og jeg har tegnet med Posca tuscher.
….Så gik de 40 minutter og hverdagen kalder nu igen 🙂

You Might Also Like

0 Comments

  1. Wow det var da meget du fik lavet på 40 min 😉 smukke ting, har også holdt kork amok fest til julekalenderen, det er bare så dejligt at arbejde med.

    1. frk. hansen says:

      Ja ikke.. Sådan går det når man ikke har så mange ml tålmodighed i kroppen! Så bliver man ganske produktiv med årene! Måske jeg også opgav den julestjerne lidt for hurtigt 😉
      Jeg har godt set kork’en hos dig… Jeg glæder mig virkelig til december så jeg kan følge din julekalender!

    1. frk. hansen says:

      Ja jeg var også ganske skuffet 🙂
      Overfladen på neonpapiret er lidt porøs og kan ikke rigtig klar alt det bukken rundt og fletteri, øv 🙂

  2. Mille says:

    Fine billeder frk. Hansen – og fine sager! Det er kork ser rigtig lækkert ud- skærer du det ud eller klipper det? 40 minutters krea skal der til- faktisk helst i travle tider- og produktiv det er du – sejt!;)

    1. frk. hansen says:

      Tusinde tak skal du have 🙂
      Jeg har et par forskellige standsejern, som jeg bruger. De fungere som en hulmaskine, bare endnu større og i motiver. -Så tager det nemlig ikke mere end et par sekunder for at få skarpe former ud af både papir og kork!

  3. diypeople says:

    Fordømt! Jeg kunne ellers også lige se nogle cool neonfarvede stjerner for mig 😉 Fedt, at du fik prøvet det af dog. Og smukke kort!
    Jeg glæder mig meget til at komme hen på Arkitektskolens julemarked og se hvad du har fået lavet 🙂

    1. frk. hansen says:

      Du kan tro der også var roddet bagefter! Havde nemlig et presset program, men skulle lige have fingrene i noget. Ligesom dig og det fine kort i ramme du fik lavet -altid i sidste øjeblik 🙂 Fordi man liige fik en god idé!

      Kork køber jeg i Archi tegn og der ligger hvis ikke en på sjælland, desværre. Men mon ikke det er til at finde derovre? 🙂

    2. Hi hi ja hvorfor går det aaaltid sådan? MAn ved det jo godt før, men så erder lige et andet projekt der skal laves først…!

      Tak for svar, jeg må se mig lidt om herovre så.

  4. by Blikfang says:

    Sikke produktiv på 40 min. Det ser godt ud 🙂 Tror også jeg skal prøve at stanse figurer ud i det kork. Tak for inspiration. Glæder mig til at se dine fine ting på julemarkedet.

    1. frk. hansen says:

      JA! -du kan tro at jeg er stjernefletter. Der går tit fabrik i den 😉
      Et par måneder inden jul, kan jeg gå og prøve at finde grunde til at jeg gerne må flette endnu en bunke stjerner! 🙂

    2. Ha ha hvor skønt. Troede jeg var alene om det 🙂
      Min kæreste samler på malerier og det betyder desværre at vi ikke har reoler og den slags i stuen hvor man kan putte julepynt på.
      Derfor flettede jeg en masse stjerner, der er sat sammen i rækker med tråd og hænger i gardinerne (grå) – det er rigtig godt, men tror jeg skal have lavet noget nye i år, i nye farver 🙂
      God fletning!

  5. Fine sager…
    Det kan altså godt være at det var en god idé hvis du kiggede forbi min blog. Jeg tror der kom noget på i søndags der kan interessere dig… Normalt skal man selv tjekke det, – men jeg skal sende adresser ind nu her så derfor skal det til at være. kh Tina Dalbøge

  6. frk. hansen says:

    Ej mange tak Tina. Jeg er i New York en uges tid og får slet ikke tjekket noget som helst på hotellets dårlige net. Jeg skylder mig at sende dig en mail!

  7. CuteSparkle says:

    Hej. Tak for din deltagelse i November give-away. Vinderen er nu trukket – kig forbi for at se, om det er dig der er den heldige!
    En ny give-away er sat igang for December – du er velkommen til at deltage igen.

    //www.cutesparkle.ooz.dk

  8. Karina says:

    Har der været julemarked? (garanteret der har) aj det gad jeg godtnok godt have været med til. Hvor ser det bare godt ud det hele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *