…På sådan en ellers så fin lørdag aften!
Jeg har brugt hele ugen på at have snuden dybt begravet i smykkekassen. I dag har jeg nemlig afleveret hele molevitten til juleudstilling i Struer. Det var så skønt, at jeg i sommers blev spurgt om jeg havde lyst til at udstille i min hjemby. Det ville jeg i den grad og det er da rart at mine smykker får lov til at brede sig lidt i kulturhuset! Da jeg langt fra er den eneste der udstiller smykker, har jeg fyret op for neonen!
Jeg skal sgu ses, skal jeg 🙂 Og det håber jeg at pink muresnor, neon dymotape og dots i skønne farver giver en hjælpende hånd med. Jeg har lavet lidt julekugler med visitkort i og træperler der skal være blikfang og hænge over min stand. Alle smykkerne er blevet pakket i poser og står på rad og række i kasser fra Tiger til 10 kr. og med en dot på siden, skal det hele nok kommer til at gå godt!
Juleudstillingen på Gimsinghoved åbner d. 17. november og strækker sig over en hel måned. Selve udstillingen foregår langt fra min dagligdag. Det er ganske uvant for mig at skulle overlade salget af mine ting til andre. Men mon ikke det er noget jeg nemt kan vende mig til 😉

You Might Also Like

0 Comments

 1. Marlene Høj says:

  Nå, det kunne da være at jeg skulle kigge forbi – Jeg har boet i Struer i 3 år nu og har faktisk aldrig været forbi Gimsinghoved, selvom jeg kun bor ca. 5 mins gang derfra…
  Jeg må se om jeg ikke kan presse et besøg ind 🙂

 2. frk. hansen says:

  Ja, det synes jeg du skulle gøre! Det er et rigtig hyggeligt sted 🙂
  Håber du kan finde tid til et lille julebesøg. Og så er det jo gratis i den næste måned at komme ind. Normalt skal man betale entré 🙂 og lidt sjovt du bor i Struer 🙂

  1. frk. hansen says:

   Ja det var en fantastisk mulighed og tusinde tak, det er jeg glad for at høre. Man kan nemlig nå at blive både nervøs og usikker på om det er godt nok… og tænk hvis der ikke bliver solgt noget, uhha lidt pinligt 🙂 Det er en svær ventetid for en nybegynder!

  1. frk. hansen says:

   Det er skønne ord! Lige dem jeg gerne vil høre 😉
   Tak for opbakningen. Jeg glæder mig til at vise billeder og give status efter åbningen på lørdag 🙂

  1. frk. hansen says:

   Tak og det kan du tro jeg også krydser fingre for jeg gør 😉
   Dem køber jeg i Archi tegn, en arkitekturboghandel der har butikker i Århus og Kolding 🙂 Måske du bor i nærheden af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *