Jeg er rigtig glad for de store halskæder, som er så meget fremme i modebilledet det her efterår. De er skønne(!) og kan slet ikke vente med at komme ordenlig igang med at fremstille en masse selv. Jeg er dog stadig en forsigtig-per og er startet i det små, som i nok kan se 🙂
Jeg synes jeg har haft en del hyr med at finde materialer at lave halskæderne i, da de jo ikke må blive for tunge og der skal ret meget til for de bliver rigtig chunky! Jeg leder videre og håber snart jeg kan vise et lidt mere modigt forsøg.

Hvis du selv har lyst til at prøve, har jeg lavet en DIY på en af kæderne som du kan finde her.

Share

You Might Also Like

0 Comments

 1. diypeople says:

  Flotte kæder! Jeg har set et par steder ude i bloglandet, at nogen har sat flere af deres, i forvejen lidt chunky, kæder (som dine) sammen til en endnu mere chunky kæde. F.eks med sikkerhedsnåle, som en del af looket. Det så ret fedt ud 🙂 Ærgrede mig over at jeg ikke selv har nogle kæder der kan bruges til formålet, for jeg deler din begejstring for store kæder 🙂

 2. frk. hansen says:

  Ja det er bestemt en god og effektiv måde at få dem rigtig chunky! Det må jeg lige afprøve 🙂 Den øverste har jeg jo lavet af sølv-perler og en lille rest kæde. Måske du har noget lignende at lave en af?
  Men tak for tippet.

  Hilsen Frk. Hansen

  1. frk. hansen says:

   TAK og jo jeg tror jeg har materialer til at lave en enkelt mere. Den på billedet er desværre solgt 🙂
   Jeg har dog lidt travlt i denne uge. Men jeg får kigget på det i den kommende og sender dig så lige en mail.
   Hilsen Frk. Hansen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *