Jeg tror ikke på, at jeg er den eneste der ligger inde med perle-øreringe. De var et hit for et par år siden… Der gik jeg nærmest ikke med andet og så er det man bare får nok. De har derfor bare ligget i en skuffe og kedet sig. Men med lidt neglelak kan de blive hippe igen 😉
Du skal bruge:
En neglelak i skøn farve
Et par so-last-year-perleøreringe (mine er fra H&M)
Et stykke skum at stikke øreringene i når der males og tørres
Evt. en tusch til ekstra finish

   Der skal et par gode lag til for at få en pæn overflade…

Her kan man stoppe eller hvis man er lidt modig, kan der tilføjes ekstra detaljer. Her har jeg brugt en stærk orange Posca-tusch til at lave en lille ‘dot’ på hver. Jeg er sikker på perleøreringene er færdige med at ligge og gemme sig i skuffen. (Man kan evt. få machene neglelak og øreringe på som et ekstra finish til festen?)
Tadaah… Her er så resultatet og hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo), så er de blevet smask-lækre. Det tog mindre end 10 min. før der kunne tilføjes et par nye-forvanlede øreringe til samlingen.

You Might Also Like

0 Comments

  1. frk. hansen says:

    Hej Katarina.
    Du må endelig vise billeder af resultaatet hvis du får lavet et par øreringe :-)Det er jo svært at sige nej til, lyder hyggeligt at følges 🙂

  2. Eva says:

    Fed ide! Jeg melder mig med det samme som fast læser. Dejligt blog. Glæder mig til at følge dig.
    Kh Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *