cernit
dymo
fimo
neon cernit
Så er de sidste forberedelser til morgensdagens smykkesalg gjort klar. Dymoen har været rødglødende og der er gået fabrik i den. Jeg har fået testet mine ny-indkøbte kageudstiksform, jeg viste frem her. Det blev især testet i den neongrønne Cernit. Og juhu for resultatet. Det blev til både store og små øreringe og en lille håndfuld ringe. Nu er jeg ved at være klar til at lege butik i morgen.

You Might Also Like

0 Comments

 1. frk. hansen says:

  Tusinde tak skal I have!
  Jeg tager 60 kr for et par øreringe og så kommer portoen oveni.
  Jeg sælger dem på markeder, til venner og bekendte og måske jeg kan få afsat et par igennem bloggen 🙂
  I morgen sælger jeg dem på Bispetorv i Aarhus… Måske du er i nærheden Simone?

  JA Line! Det synes jeg helt bestemt du skal gøre 🙂

 2. Simone says:

  Desværre, ville ellers super gerne komme og kigge lidt på dine smykker, men bor i Odense ! Men planlægger tur til Aarhus snart, må jeg komme og kigge 🙂

 3. frk. hansen says:

  Nåh det var ærgerligt Simone. Aarhus er skøn jeg er sikker på du får en god tur ud af det 😉

  Hej Kathrine. Jamen jeg er da nysgerrig og kigger meget gerne forbi din blog og tusinde tak fordi du vil være med her hos mig 😀

 4. Fru Elmer says:

  har prøvet at lave stjerne øreringe i fimo alla dine syntes bare det driller lidt at få stjernerne til at blive fine. Har du et fif…
  Fede ting du laver :o)

  1. Frk. Hansen says:

   Mine er udstiksforme lavet i plast og med en “skub-ud-mekanik”, å de slipper ret nemt. Hvis der sidder lidt cernit/fimo rester i udstikkeren slipper de ikke og stjernen bliver ødelagt. Så måske hyppigere rengøring? -Jeg vasker gerne min form 1-2 gange hvis jeg er i gang med en større produktion. Det er næsten det bedste råd jeg kan give dig umiddelbart. Hvilken type form eller udstikker har du?
   Hav en dejlig aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *