Så er Edition design og kunstmarked veloverstået! -Og hold nu op, hvor har det været et par fantastiske dage! Anja, der stod bag markedet havde bare gjort sin arbejde så godt. Der var styr på alt og sørme om hun ikke også lige havde haft overskud til at bikse en goodiebag sammen med lækkerier, så man ikke skulle gå sukkerkold 🙂 Et håndskrevet postkort fulgte selvfølgelig også med. Hvad siger I? -Er det ikke bare top service! Så var stilen ligesom lagt 😉
Om fredagen var der omkring 500 købeglade besøgende. Det resulterede i, at jeg lige måtte hjem og lave en ekstra portion smykker, så jeg var klar til de 700 skønne mennesker der valgte at smutte forbi Edition om lørdagen. Jeg tænkte selvfølgelig på alle jer søde læsere, der ikke kunne komme forbi markedet. Så lørdag eftermiddag fes jeg rundt med kamerat i hånden for at kunne vise jer de andre standes fantastiske sager. Se bare alle de lækre visitkort! Der var virkelig noget at komme efter og var meget inspirerende. Så synes bestemt I skal kigge med i morgendagens indlæg, hvor jeg vil viser jer en masse skønhed!
Og som I nok kan se, så er der flytte et lækkert lille Lærke Langballe fad ind hos mig. Herudover fik jeg gaflet mig en gratis ugleplakat fra Tarik, et monster af Marie Moos og indgået en fin byttehandel med Camilla Bendix om to af hendes fine illustrationer.
Jeg er stadig ikke helt landet endnu og tror jeg kan leve på denne her oplevelse i et par uger! Der skal helt sikkert lyde et tusinde tak til alle jer der kiggede forbi markedet, de andre skønne udstillere og til Anja og de frivillige hjælpere bag markedet. Tak tak tak!

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Ja der skulle forhåbentlig komme et Edition igen! Puha min shop er ret forsømt og slet ikke noget kønt syn, desværre! 🙂 Håber på at få den op at kører i løbet af de næste par måneder..
   Go søndag til dig 🙂

 1. Helena says:

  Ja det var et vild lækkert markede, som jeg besøgte om lørdagen. Du kan nok ikke huske mig, da der sikkert var mange hende og hilse på dig, men vil også blot sige, at det var nogle super fede ting du har lavet:-)
  Mvh helena

  1. Frk. Hansen says:

   Ej øv! -Jeg tror ikke jeg fik hilst på dig 🙁 Ja der var simpelthen så mange mennesker! Og dejligt du også synes det var pengene værd 🙂
   Go søndag herfra

 2. by Blikfang says:

  Skønt med en så god oplevelse 🙂 Jeg var også ret imponeret over alle de fine ting og fik også gaflet mig et par visitkort. Det var hyggeligt at hilse på dig og se dine fine smykker og fedt at dit salg gik godt. God søndag 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Ja det var fantastisk! Visitkort er en skøn ting. Det var bare rigtig skønt I lige havde tid til at komme over og give jer til kende 😉 Tak og rigtig god påske til dig!

 3. diypeople says:

  Jeg kan stadig heller ikke få armene ned over hvor fedt det var. Et virkeligt højt niveau og god stil – lige hvad Århus trængte til. Og så var det jo superhyggeligt at hilse på dig og få sat et ansigt på 🙂 Sejt at du solgte så godt, men ikke spor mærkeligt! Og sikke nogle fine ting du har fået med hjem 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Bestemt hvad Aarhus trængte til!! Det var så hyggeligt, at I lige havde tid til at komme hen og hilse på 🙂 Ja det var helt overvældende. Tak jeg er også glad for dem.. God påske til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *