-og virkelig, virkelig sjovt!
Jeg har brugt de sidste par uger på at blive klar til denne weekend. Der har nemlig været EDITION -kunst og design marked i Aarhus, fredag og lørdag. Det var bare lidt som om det hele nærmest sluttede før det var begyndt. Men sådan er det jo, når man har det skønt og er i godt selskab af dygtige kunstnere og glade kunder 🙂
Jeg har i forbindelse med årets julemarkeder fået lavet 8 nye illustrationer, flettet noget der minder om 1000 julestjerner, produceret øreringe og lavet små kit med Do-It-Yourself træhuse. Min veninde, som jeg delte stand med, havde sine lækre maskinstrikkede puder med og sammen har vi lavet ophæng på lasercutteren og meget meget mere. Alt i alt blev det lidt af en rodekasse, som vi stod i. -Lige som vi bedst kan lide det 😉
Vi har haft et par fantastiske dage og vil gerne sige et kæmpe tak til både holdet bag EDITION og alle de søde mennesker der lagde vejen forbi!
-Ville du gerne have været forbi vores stand? Så er man mere end velkommen til at kigge ind til Finderskeepers X-mas marked næste weekend d. 30.-01. december. på Godsbanen, Aarhus.

You Might Also Like

0 Comments

 1. Ville gerne ha haft tid til at kigge forbi.. Ser ud til det har været en god dag… Åh så dygtig du er, du laver så mange fine ting:-)

  Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

 2. Hvor ser det godt ud, og det lyder som om I har haft en go oplevelse med det… Ærgerligt jeg bor så langt fra Århus. Men midt i dec. skal jeg med min familie på juletur til Århus, det glæder vi os alle til.. :0)

 3. Maria says:

  Jeg var én af dem der ikke kom forbi, selvom jeg prøvede – kunne ikke finde et sted at smide min bil, og havde babyen på armen så kunne ikke gå så langt. Glæder mig til FK næste weekend i stedet.
  Jeg har i øvrigt et af dine fine illi med fuglen på grenen – det er så fint i min stue 🙂

  KH Maria.

 4. Jamen det er jo nogle vildt flotte ting, smukke øreringe, huse og stjerner – Ja er vild med det hele også venindens strik, så smukt!! Krydser fingre for at lageret blev tømt, så rigtig god arbejdslyst til næste weekend:-)

 5. Anne says:

  Wow hvor er det bare nogle lækre, lækre sager I har haft med.. Og din venindes puder der.. hjertesuk!
  I skulle komme til Kbh skulle I ! 😉

  Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *