I dag var jeg forbi Søstrene Grene. Her købte jeg et stjerne-stempel, notesbog, designpapir i små ark, kageudstiksforme og celofanposer. De havde desuden også masking tape i fin kvalitet og farver til 5-6 kr pr. rulle. -Jeg har bare så meget i forvejen. Men måske du mangler?
Celofanposerne har de haft tidligere på året, i en kort periode. De er normalt svære at finde og når man endelig gør, er de ofte ret dyre. Her får du 20 små poser for 6 små fine kr. De findes i 3 størrelser A4, A5 og A6 og jeg bruger dem til små gaver og til mine smykker som du kan se her.
Kageudstikkerne skal bruges til at lave forme i Cernit.
 Ud af designpapiret fik jeg lavet to ophæng til niecens nye værelse. Påfundet er overhovedet ikke mit, men derimod fundet rundt omkring i blogland. Det er ikke ligefrem en nyhed jeg her lancerer, men nøj det tog jo ikke andet end et par minutter. Vupti -En nem og hurtig lille ekstra gave til lillepigens første fødselsdag lige om lidt. 
 
Jeg har brugt:
Pink muresnor
Træperler
Designpapir
Saks
Lim 
og tadaa…

You Might Also Like

0 Comments

  1. frk. hansen says:

    Ja de har altid lige det man ikke vidste man manglede 🙂 Ja jeg har virkelig også ventet på nye motiver på deres designpapir. De har lavet et i gråtoner også… -Det er nu også ret så fint!
    Tak skal du have. Jeg tror jeg vil have lavet nogle flere. Nu det var så nemt 😉

    Go fredag til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *