Nu skal I bare hører…
Det har været noget så skønt at være kræmmer for en dag. Min veninde og jeg fik ønske-vejret, der stod på brændte skuldre og masser af lunken vand på flaske.
(Du kan liste ind her og læse lidt mere om mine forberedelser til markedet.)
Dagen på Bispetorv i Aarhus var fyldt med folk der kunne sige alverdens søde ting om mine smykker og de ville sørme også købe dem! Det betød jo så at jeg heller ikke fik taget billeder af alle tingene. Især halskæderne nåede der at blive tyndet godt ud i før kameraet kom frem.
Min veninde står bag “Le Tour de Strik”. Jeg synes konceptet er så gennemtænkt at jeg ville ønske det var mig selv der var kvinden bag og sådan en idé fortjener altså lidt spalteplads.
Alle de små baby-bluser bliver strikket på farten. Sammen med vaskeanvisningen hænger der en sød lille historie. På den røde bluse står der fx “Strikket i toget mellem Aarhus og Struer”. To af dem er endda strikket i flyet til New York.  Stemningen  står de gamle kuffeter med strikkepinde og garnnøgler for og dertil kommer så indpakningen. Papirs-lommer med stregtegnet bluse på og syet sammen med neontråd… Se dét er krea-nam-nam 😉
Til slut et billede af hvad der kom hjem fra dagens loppemarked i Mølleparken;
(Næsten) Nye sko, en lækker halskæde og i en bod med hjemmelavede saft, sylte og marmelade fandt jeg et glas med frisk lime syltetøj.
Kan I nu nyde den lille rest weekend der er tilbage 🙂

You Might Also Like

0 Comments

  1. frk. hansen says:

    Tak for de søde kommentarer 😀
    Og Nanna det kan jeg sørme godt forstå. Men den slags skal jo gøres og det er så skønt når det er overstået. Håber lejligheden blev fin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *