Jeg har i løbet af sommeren været på jagt efter den helt rigtige lastbil, der kunne kører rundt med mine fyrfadslys. Her er den så. Den fik faktisk også sneget sig med i indlæget fra i går. Jeg er vild med de gamle legetøjsbiler og er godt tilfreds med at have fundet en lille funktion til dem. Og så er det nemt. Så en egentlig DIY er det jo sådan set ikke… Når den lige er blevet dyppet i en spand sæbevand, så er den klar til brug. Ja, jeg kunne så tydeligvis ikke vente, og skulle lige se det i action, så den har allerede fået lys på ladet. 🙂

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Hej Laura 🙂
   Det må du simpelthen undskyld, men er kommet til at fjerne din kommentar! -Jeg døjer med ret meget spam på bloggen fortiden. Og din kommentar røg desværre med i skraldespanden :-/
   MEN jeg har købt den på et loppemarked for en 10’er.. Det burde være til at finde en der minder om 🙂
   Held og lykke
   Hav en skøn dag!

  2. Laura Næsby says:

   Hej. Det er helt okay, ja jeg håber at jeg finder en, forresten er jeg igang med at lave lysestagerne du har lavet et indlæg om, og er så glad for dem. Kh Laura;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *