boligindretning med diy projekter

Jeg er ret vild med den stil Søstrene Grene lægger, med deres nye interiør nyheder. De sætter fokus på Art deco og byder mørket og mønsteret indenfor. -Jeg er ret inspireret og har altid godt kunne lide Art deco stilen, men måske ikke lige vidst hvordan jeg skulle få den ind uden at behøve gå all in. SG har bibeholdt den nordiske enkelthed, som de tidligere har arbejdet med, noget der jo ellers ikke lige ligger til højrebenet for Art deco. Det gør den lidt nemmere at få ind i hjemmet.
Søstrene Grenes katalog kan du finde i alle deres butikker og det er super lækkert i farver og mønstre. Så meget, at jeg fik lyst til at hænge det op herhjemme 😉
Du får derfor her en DIY til helt gratis Art deco collage i papir. -hvis du har en ramme og en limstift til at stå.

diy collage med søstrene grene katalog

Du skal som udgangspunkt have en ramme, en saks, limstift og et Søstrene Grene katalog (du kan hente det gratis i deres butikken).
Hvis du har et andet katalog du er faldet for så brug det! Det fine ved at bruge et katalog er at afsenderen ofte prøver at få et overordnet og afstemt tema, hvor det hele er afstemt og giver et lækkert samlet indtryk. Der er altså lidt nogle der har gjort arbejdet for dig. Hvis du er utryg ved selv at skulle mixe former og farver så kan det næsten ikke gå galt med det interiør katalog. Der sidder virkelig dygtige mennesker bag der har helt styr på sammensætningen. -Det jo perfekt til sådan et hurtigt projekt som dette. Det tog mig ca. 30 minutter at lave.

skabelon til papir collage

Start med at lav en skabelon. Du kan lave cirkler, trekanter eller som jeg har gjort det med firkanter. Min firkant er 7 x 7 cm.
Jeg har brugt en vinkelmåler. -Men har du ikke en så er en almindelig lineal også fint.

guide og skabelon til diy collage

Tegn skabelonen op, klip den ud og så er du klar.

søstrene grene diy collage

Find kataloget frem og brug gerne en tang til at få klipsene forsigtigt ud af kataloget, så du har så mange hele sider som muligt at arbejde ud fra.

søstrene grene katalog guide til diy collage

Når klipsene er fjernet er du klar til at finde mønstre, farver og former til collagen. Bruger du en kuglepen som jeg til at tegne op med er det smart at tegne på bagsiden af det du gerne vil bruge. Alternativt, hvis du synes det er nemmere at kunne tegne på forsiden, så brug en blyant og visk stregerne ud bagefter.

søstrene grene ramme med hjememlavet collage

Jeg har bare klistret mine firkanter på bagsiden af det ark der lå i rammen. På den måde behøver du ikke gå på jagt efter oversize papir.

diy-papir-collage-bolig-indretning-billedvaeg-goer-det-selv-kreativ-blog-frkhansen

Lav gerne et par prøveopstillinger og leg med kompositionen. Når du er sikker begynder du at lime. Jeg har på øjemål givet alle firkanter et lille mellemrum.

simpel billedvæg med diy collage

Den færdige collage har jeg hængt over sofaen sammen med en illustration af Sofie Børsting og Kähler and Friends jubilæumsplakat.

bolig indretning sofa og billedvæg

Jeg er glad for resultatet og nyder de helt simple DIY projekter som dette er. Der skal ikke tænkes så meget og det tager kun den tid man ønsker at bruge på det. -Du kan have den færdig på 15 minutter eller nørkle i flere timer. Det fantastisk.
Vil du også have mere Art deco ind i boligindretningen, så gå på jagt efter de mere dekorative og tunge ting. Art deco er en stilart der blander og mikser en masse andre stilarter, men det bliver gjort med ekstrem elegance. Velour, dybe farver, metaller, sten, spejel og de mest fortryllende mønstre.

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Hvor er det dejligt at høre Mona! Det er nemlig et rigtig skønt weekend projekt der ikke tager hele dagen. Håber du får lavet den fineste collage og god krea-weekend 😀

 1. Helle Krogsgaard says:

  Hvilken størrelse ramme har du brugt?
  Det er helt vildt flot! Synes farverne er helt fantastiske.

 2. Pernille says:

  jeg er interesseret i at vide, hvor dit fi e tæppe er fra? sådan et kunne passe lige i min stue.

  Hilsen Pernille 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *