Her får du et gratis A4 print-selv ark med årets 12 måneder. Hver måned har sit eget felt og her kan du nedskrive dine tanker eller minder alt efter hvordan du vælger at bruge arket. Det er en ramme og du kan tage det i lige den retning du ønsker. Print den lige her.
I denne her corona tid er vi nok mange der har brug for et eksta positivt perspektiv på hverdagen. Overskriften på arket kunne derfor være Taknemmelighed. Hver måned kan du så skrive i stik ord de ting/oplevelser/følelser du har været mest taknemmelig for at have oplevet i den forgangne måned.

For eksempel kunne ordene være ala disse fordelt på de pågældende måneder:
Sne, kælketure ved fodboldbanerne, varm kakao med ungerne. Pølsehorn til aftensmad. Jeg fik løbet 5 gange! Et ekstra lagt kram hos M. 2,5 times telefon med S.
Når du læser arket igennem bliver det måske også tydeligt hvad du skal prioritere mere af for at få endnu flere af de små glæder.

Du kan også bruge den som en lille kalender der kan hjælpe dig med at huske året i små ord. Hvert år printer du et nyt A4 ark og så kan du efterhånden via 1 A4 side mindes et helt år:

For eksempel kunne ordne være ala disse fordelt på de pågældende måneder:
Tur til mols med søster, Alfred kom til verden, Storesøster blev kattekonge i børnehaven, Bryllup hos P&M, Corona nedlukning, Sommerhus i Tværsted, Lillebror lærte at gå.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *