Udfyld selv månedsplanen, ugeplaner og listerne så de passer til netop dig og din hverdag

Jeg elsker lister, fysiske lister på papir. Planer og dage, to-do lister og you name it! Nu siger kalenderen et nyt år og jeg nyder alle de lister jeg kan gå og lave.. Muligvis falder jeg af på den efterhånden som månederne går, men lige nu nyder jeg at have det nye friske år sat i planer. Det giver mig et skønt overblik og jeg har lyst til at gøre nye ting, få ryddet op og sat ting i systemer. Jeg tror det er meget klassisk, at have de behov og forventninger til et nyt år. Lige nu stod jeg og manglede en månedsplan, så jeg kunne danne mig et overblik over mine Sociale medier og de post som jeg gerne vil have planlagt for den kommende måned. Da SoMe er en stor del af min virksomhed er det rart at have et godt overblik og det hjælper mig, at få det visuelt ned på papir frem for at have tingene digitalt. Så nu har jeg lavet en månedsplan. Sådan en der fungere året rundt. Du behøver ikke bruge den som en SoMe kalender. Du kan også bruge den til at få overblik over alle dine planer, din træning, din private kalender osv. Brug den lige som det passer dig. Månedskalenderen er lavet så du selv tilføjer måneden på arket samt alle datoerne, så det passer med ugeskemaet. En nem og overskuelig månedsplan.

Når nu jeg var i gang fik jeg også lavet en ugeplan. Den er oplagt at bruge som madplan. Så har jeg også styr på den del. Print en lille stak ud af gangen og hav dem liggende et sted hvor du en gang om ugen, kan udfylde for den kommende uge. Så er der lidt mere ro i hovedet og styr på hverdags praktikken. Den færdige plan kan hænges op så alle kan se hvad der er på menuen. Den sidste jeg fik lavet, i denne omgang, er en klassisk to-do liste. Jeg elsker to-do lister. Jeg har gjort plads til du kan sætte flueben ved hver ting, så det er nemt at se hvad du er i mål med og hvad der mangler. To-do lister bruger jeg både arbejdsrelateret og privat. Jeg har verdens bedste lille lifehack til to-do lister. Hver gang du starter en liste skal den første ting du skriver på, være noget du allerede lige har ordnet. Så kan du nemlig starte listen med at sætte et flueben og så bliver det meget nemmere at komme i gang. Det giver i hvert fald mig virkelig god energi at kunne krydse noget af med det samme og føle man allerede er i gang med listen. Det lyder måske fjollet. Men det virker!

Du kan printe alle 3 planer hvis du vil godt i gang med det nye år. Du kan også printe lige den eller dem du står og mangler. Nu ligger de i hvert fald lige her, ganske gratis som print selv ark, hvis du får brug for dem 🙂

Mine planer er en arbejdsplan, en madplan og en praktisk to-do liste herhjemme.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *