Masser af gratis print-selv aktiviteter

Annonce for HP
Jeg har været i gang med at printe en masse juleting via HP’s print-selv hjemmeside. Herhjemme har vi lige fået HP ENVY INSPIRE. Det er en printer, der har en god og skarp udskriftskvalitet. Men endnu vigtigere for mig – så er den nem at sætte op og bruge. Med HP’s Smart App kan jeg scanne og printe fra min telefon. Så lige meget hvor jeg er i huset, kan jeg altid sætte printeren i gang og med HP+ kan du få ekstra fordele og tilsendt blækpatroner automatisk. Det er smart. Så er der ingen bekymringer omkring hvornår du løber tør og du står ikke med håret i postkassen midt i et vigtigt projekt, hvor der pludselig ikke er mere blæk. -Der har jeg selv stået lidt for mange gange og det er så frustrerende. Så det blev et kæmpe ja tak til hjælpen fra HP+. Så er der en ting mindre at skulle huske i hverdagen.

På HP’s print-selv hjemmeside kan du finde en masse forskellige ark som du ganske gratis kan downloade. Der er alt fra fødselsdagskort, en kalender og små aktiviteter for børn. Jeg har været inde på deres julekategori og her har jeg blandt andet printet nogle fine print-selv kort ud som vi selv har kunne farvelægge og sammensætte så de får et personligt udtryk. Vi fik også printet et vendespil med julemotiver. Og når vi nærmer os juleaften vil jeg lave hul i alle brikkerne. Så kan de bruges som til- og fra mærker på året julegave. Det synes jeg er en ret smart dobbeltfunktion!

Det kan være svært helt at overskue de store kreative juleprojekter her i december men med print-selv arkene er du halvvejs i mål allerede fra du har trykket print. Alt du behøver er en limstift, nogle farveblyanter eller tuscher og så en saks. På den måde er det nemt lige at smække lidt kreativt på bordet og mindst lige så hurtigt at få ryddet op efter det igen. 

Så om du mangler nogle mal-selv tegninger til børnene, hjemmelavede julegaver eller har glemt at købe et kort til en gave. Så kan du finde det hele gratis lige HER

Min nye HP Envy Inspire printer
Gratis print-selv julekort og klippe-klistre ark til at skabe personlige hilsner med.
Vendespillet kan også bruges som flotte til- og fra gavemærker

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *