Herhjemme har vores 5-årige svært ved at vente på december starter. Der er så mange ting hun glæder sig til. Vores nisser i loftsulden vågner og så er der er en chokoladejulekalender der venter på hende. Det gode ved chokoladejulekalenderen er at den netop kan hjælpe hende med at tælle ned til juleaften. Men de sidste mange dage har hun spurgt hvornår juleriet starter og derfor har jeg lavet en lille visuel hjælp til hende. Denne lille countdown til december kan hun farvelægge og hænge op. Den har 7 felter der kan rives/klippes af og når den sidste er taget af så skal hun kun sove én gang mere og så er det december. Nu deler jeg den her, for måske er vi ikke de eneste der har nogle børn derhjemme der har svært ved at vente eller helt forstå hvor længe en uge egenligt er. Nedtællings tegningen kan også hænges op i klassen eller børnehaven, hvor det kunne være en sød lille aktivitet her lige før jul. Den er ganske gratis og du kan downlade den lige her:

Når den er printet så kan det være en god idé at folde ved den bølgede linje. Fold den gerne både den ene og den anden vej og pres evt. lidt med neglen. Så er det nemmere for barnet at rive dagens tal af.
Tilsidst klipper du lige de stiplede linjer med en saks og så er nedtællings kalenderen klar til brug.

Buk papiret langs den buede linje, buk gerne begge veje og brug evt neglen til at markere foldningen. På den måde er tallene nemmere at rive af.
Til sidst skal alle de stiplede linjer klippes op med saksen og så er nedtællings kalenderen klar til brug.Næste projekt er at lave akkurat samme nedtællingssystem til fødselsdag, halloween og måske ferie. Kan du komme på andre anledninger så tip mig gerne om dem. Så kan det være den kommer med 🙂

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *