Her kommer en ældre sag, men det gør det virkelig ikke til et dårligt DIY projekt. De her små iskrystaller i strygeperler og prismer er perfekte som julepynt. Hvis ikke du lige har prismer liggende i skuffen så kan en mindre gennemsigtige perle også sagtens bruges eller en lille pompom måske. Hvis du laver krea projektet her med børnene så lad endelig dem være med til at vælge hvad der skal hænges i midten af snefnugget.

Projektet her lavede jeg i samarbejde med Søstrene Grene tilbage i 2015 hvor vi lavede 3 videoer sammen. Alle med afsæt i julen. Kort tid efter blev jeg ansat og har stået for at producere DIYs og inspiration til Søstrene Grenes DIY univers i 6 år. Iskrystallerne er også virkelig søde som pynt på årets julegaver, eller på et par vintergrene i en vase indenfor eller måske du mangler lidt pynt ude? Strygeperler kan klare både regn og frost. Så du kan sagtens hænge dem ud på altanen eller i et træ i haven. Det er ret smart. Mønsteret er overskueligt og de tager ikke lang tid at lave, så sæt du bare børnene igang med at producere dem. De er så tilpas enkle at de også kan fungere som pynt før og efter jul.. Så længe det er vinter.

Du finder skabelonerne til iskrystallerne her:

Du kan med fordel printe perlemønstrene ud, husk i printindstillingerne, at indstille printeren til at printe i 100%. Så kan du nemlig placere perlepladen direkte ovenpå skabelonen. Resten af vejledningen finder du i videoen ovenfor.

Snefnug med krystaller i perler
Materialer du skal bruge: Perleplade, strygeperler, perleplademønster (gratis print-selv), tråd og krystal perler eller lignende.
Behinde the scene fra optagelserne til videoen

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *