Mine julegrise i perler udspringer fra de grise jeg laver i stof hver jul. Dem kan du se på min Instagram profil lige her. For et par år siden lavede jeg så den første udgave i perler og siden har jeg videreudviklet lidt på den. Så nu står den bare knivskarpt! Mønsteret, vejledningen og mange flere mønstre finder du i min nye bog “Perler med Gabriella” som du finder lige her.

Bogens mønstre er gengivet 1:1. På den måde kan du ligge perlepladen direkte ovenpå skabelonen og er fri for at tælle. Det er især en god idé hvis det er børn der skal lave projektet. Min datter på 5 år har lavet flere grise på den måde. De små søde julegrise er perfekte som julegave idé fra børnene, som pynt på juletræet eller måske som en sød lille hjemmelavet del af årets mandelgave?


Husk at mine perlemønstre og skabeloner er til privat brug og mønsteret må ikke gengives uden mit samtykke.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *