Står du og skal arrangere et polterabend, fødselsdag eller lignende? Vil du gerne have et kreativt, hyggeligt og sjovt indslag? Så er jeg måske noget for dit arrangement. Jeg underviser i at lave crepepapirsblomster for b¨åde nybegyndere og øvede. Jeg kan komme ud til jer eller I kan komme forbi mine lokaler i Hørning (Aarhus). Jeg kører ud i hele landet og har alle materialer, værktøjer og masser af voksdug med så du ikke behøver tænke på noget som helst. Hvis I for eksempel står og skal holde et polterabend, så fungere det sådan at jeg kommer ud og stiller op og underviser jer i 1,5-2 timer. Herefter har I hver fået lavet minimum 2 blomster hver. Alle deltagere giver så en blomst til bruden sådan at hun kan få en blomsterbuket lavet af jer, som et evigt minde fra en dejlig dag. I kan også “beholde” alle blomsterne selv og sammensætte buketten uden bruden ved det og så overraske hende til brylluppet med den sammensatte buket fra jer.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt mig på mail og jeg kan sende et uforpligtende tilbud:
kontakt@gabriellaholm.dk

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *