farvelægJeg har lavet en æggejagt for mine børn. Det har vi gjort i et par år efterhånden og jeg kan mærke at det er en tradition jeg virkelig har lyst til at holde fast i og en oplevelse jeg er glad for at kunne give mine børn med her i barndommen.
Jeg købte en masse småt indpakket slik som fx små chokolader og figenstænger og så fyldte jeg papæg med små overraskelser som ikke var spiselige for at det ikke skulle ende i et kæmpe sukkerchok 😉
Jeg synes dog det var svært at finde på ting at putte i æggene, da jeg ikke ønskede at bruge penge på det. Derfor gik jeg i skuffer og skabe og fandt lidt der kunne bruges. -og så tegnede jeg 2 male-selv ark som også kom i et æg sammen med lidt klistermærker.
De to mal-selv ark ligger jeg herind så du også kan printe dem. De er søde at bruge både som en del af en æggejagt som jeg har gjort eller måske bruges i børnehaven eller SFO’en hvis der skal være et påsketema.

Du kan printe dem lige her:
Luftballon A4
Påskeæg A4

Hvis du mangler lidt inspiration til hvad der kan fyldes i æggene så læs med her:
Balloner (put evt. et par tørrede bønner, ukogt pasta, par perler eller pomponer ned i ballonen og fold den før du putter den i ægget. Så er den lige til at puste op når ægget åbnes og den har sådan en fed lyd når den kastes rundt med. )
Print-selv ark med påsketema
Små ark med klistermærker
Gå evt. i en genbrugsbutik og find lidt legetøj
æggejagt for børn
Det fede ved at bruge papæg er at de kan genbruges år efter år. Hvis du begynder at være træt af motivet så kan de nemt males med almindelig akrylmaling og få et helt nyt udtryk. Så husk at gem dem til næste år, og årene efter.

I år er påskeharen også sådan rigtigt flyttet ind i vores have. Vi har nemlig fået en lille påskedør som virkelig er med til at drysse lidt magi over historien om påskeharen.

æggejagt for børn

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *