Jeg har været i gang med at lave små skønne og farverige bordflag i Hama perler. De fungere perfekt som pynt på fødselsdagsbordet eller som en sød hjemmelavet gave til en fødselar. I indlægget her finder du et gratis print selv mønster og på min Instagram profil @gabriella.holm finder du desuden en video vejledning. Perlepladerne kan laves af både børn og voksne og hvis du printer perleplademønstrene ud er det nemt for børn at sidde med selv også. Hvis du printer så husk at tjekke i din printerindstilling om den printer i 100%. Hvis du vil kunne lægge perlepladen henover mønsteret er det nemlig vigtigt at printet ikke bliver skaleret. De færdige flag har sådan en fin kolonihave stemning over sig med de farvede perleblomster i bunden af flagstangen. Prøv at sammensætte 2 store firkantede perleplader og lav forskellig højder på dine flagstænger. Så kan de nemlig stå flere sammen og så drøn lækre ud i flere niveauer. Perleblomsterne kan du lave i lige de farvekombinationer du ønsker i din boligindretning. Mønsteret er fra mig til dig, ganske gratis og jeg vil rigtig gerne se dine bud på flagene, så tag mig gerne på Instagram @gabriellaholm og brug hashtagget #gabriellasperler.

Psst. Kan du iøvrigt genkende flagene? Er det måske lidt som om du har set dem før? Bordflagene i perler har jeg lavet efter inspiration fra mine bordflag i crepepair. Jeg har prøvet at skabe nøjagtigt samme farverige kolonihave-stemning, som den jeg brugte i mine papirsflag. Du kan se dem lige her.

Find perleplademønsteret her.


Jeg har designet mønsteret og det må ikke bruges kommercielt uden mit samtykke.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *