Efteråret er på vej og det betyder hyggelige stunder og gåture i nedfaldne blade. Jeg glæder mig til de mørke timer så stearinlysene kan blive tændt.
Jeg har samlet 4 af mine yndlings efterårs DIY projekter til jer..

efterårs diy kreativ med kastanjer
Pak dig godt ind og tag i skoven for at samle kastanjer. Mens ungerne laver de skønne obligatoriske kastanjedyr, kan du gå i gang med dekorativ og stemningsfyldt pynt til hjemmet.
Det er hyggeligt at tegne på kastanjer og samtidig får du dig den fineste naturlige efterårsstemning i indretningen. Placer de færdigmalede kastanjer i en flot skål, et fad eller strø dem ud over et dækket bord.
Du kan finde vejledningen og flere billeder i indlægget fra 2015 her.

efterårs diy kreativ med naturen blade og tegning
Det smukkeste ved efteråret er de flotte gyldne og røde blade. Smut ud i haven eller forbi parken og gå på jagt efter de flottest blade i forskellige farver og former.
Dekorer dem og giv dem grafiske tatoveringer med Posca tuscher og hæng dem op i en uro lavet af grillspyd. Så er der den fineste efterårs stemning indendøre.
Du finder vejledning og flere billeder i indlægget fra 2015 her.

nutella stjerne opskrift mad blog
Med efteråret følger også kulden og det betyder hygge indenfor med stearinlys, varme drikke og lunt bagværk.  Denne nutella stjerne får altid et “wow” og et “neej, hvor er den flot” når den stilles på bordet. Den er smuk og smager lige så godt som den ser ud. Den ser måske lidt avanceret ud, det er den ikke. Så inviter bare veninderne over til en varm kop og et stykke kage.
Opskriften finder du i indlægget fra 2015 lige her.

efterårs diy kreativt projekt
Sidst men ikke mindst kan du lave de fineste dip dyed ophæng med de nedfaldne efterårs blade. Når du alligevel er ude at gå så saml endelig lidt blade og stik dem forsigtigt i lommen.
Når du er hjemme igen kan du male spidsen af bladene i yndlings farverne. Lad endelig ungerne dekorer deres egne blade til værelset.
Det tager ikke lang tid og giver et flot resultat når de hænges i vindueskarmen og ser helt svævende ud.
Du finder vejledningen og flere billeder i indlægget fra 2013 her.

 

Jeg håber I får hilst efteråret velkommen. Sommeren kunne have været bedre, men det kan efteråret jo ikke gøre for. Så skal vi ikke tage imod det med åbne arme og give det et stort kram 😉

You Might Also Like

0 Comments

  1. Eva says:

    Skønne billeder og dejlig stemning, og selv om jeg elsker forår og sommer så har efteråret også så meget at byde ind med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *