En lille nem og hyggelig DIY. Det eneste det kræver er sytråd, akrylmaling og en tur udenfor hoveddøren. For efteråret er i fuld gang og vi vælter os i smukke nedfaldne blade 🙂
Jeg har samlet en god håndfuld, lagt dem i press et døgns tid og malet dem i kobber, grå, mint og hvide toner. De er alle malet i frihånd og jeg synes det giver en fin effekt, at penselstrøgene kan ses. Ønsker man sig et mere stramt look, kan man  markere en linje med maskin tape eller malertape.
Efter tørring har jeg hængt 3 af de store kobbermalede blade op i vinduet med sytråd. Jeg synes det er blevet en enkel og fin løsning på, at få lidt af efteråret indenfor.
De er også perfekte som bordpynt og som det sidste touch i gave indpakningen.

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

    Ja det er rigtig hyggeligt 🙂 huskede du at lægge bladet i pres først? Jo vådere det er jo længere tid skal det ligge pres 🙂 Hav en dejlig uge!

    1. Pepper says:

      Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really frsatruting. A good site with interesting content, that’s what I need. Thank you for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters? I Can’t find it.

  2. Karina Viki says:

    Ej hvor fint – det tror jeg da også jeg må prøve, må straks ud i morgen og finde blade og ligge i pres ; )

    Og så må jeg altså lige kommentere din ualmindeligt smukke vasesamling i vinduet – Wauw altså : )

    Smil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *