diy printable floral art

Jeg har endnu engang inviteret Byblikfang forbi til at gæsteblogge.. Og dette projekt tog helt pusten fra mig. Jeg tror, at dette til dato er min favorit DIY og jeg er meget beæret over at have den her på bloggen. Jeg er sikker på at I, som jeg, slet ikke kan vente med at få gang i printer og saks.. for nu skal der leges!

Hej igen! Det er Pia fra byBlikfang – I dag vil jeg vise Jer hvordan I nemt kan lave et dekorativt og personligt billede til væggen med små blå billeder af fine naturfund.

I julen har jeg nemlig hygget mig med at tage billeder til projektet og sidenhen er de alle redigeret og samlet til en nem DIY lige til at printe ud og give sig i kast med. Et rigtigt hyggeligt og afstressende projekt.

Print arkene ud på A4 papir, klip billederne ud og sæt dem sammen til et nyt billede på hvidt A4 eller A3 papir. Tilsidst sættes collagen i ramme.

2-Mandala-collage-feathers-printable-diy-byblikfang-1024

Jeg har lavet nogle få eksempler på, hvordan I kan bruge billederne. Brug f.eks. billederne til at skabe et smukt Mandala motiv, et mini moodboard eller dekorer et citat.

3-Mandala-collage-2-printable-diy-byblikfang-1024

Materialer:

  • Farveprinter
  • Hvidt papir A4 + A3
  • Lille spids saks
  • Limstift
  • Billedramme

4-blue-naturefinds-1-2-3-4-byBlikfang

A4 size 21 x 29,7 cm

DOWNLOAD

Photo sheet 1

Photo sheet 2

Photo sheet 3

Photo sheet 4

Please NOTE! The pictures are intended for personal use ONLY.

English recap.

Hi again! It’s Pia from byBlikfang – Today I’ll show how to create a floral collage with small photos of flowers and nature finds.

Supplies:

Color printer
White paper A4 + A3
Scissor
Glue stick
Picture Frame

With this printable DIY, you can create a personal and decorative piece of wall art using small blue photos of nature finds. Print out the photo sheets on A4 paper, cut out the small photos and glue them together into a new motif on A4 or A3.

Use the images to create a beautiful Mandala motif, a mini moodboard or decorate a quote.

5-blue-floral-art-printable-diy-byblikfang-1024

Jeg har virkelig nydt at gæsteblogge her på Frk.Hansen, så Tusind Tak for Jeres tid og et kæmpe TAK til Gabriella for muligheden. I finder mange flere af mine ideer og DIY’s på min blog byBlikfang – Tag endelig et kig forbi!

Rigtig god dag og god fornøjelse med projektet!

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *