Jeg er, som en anden bjørn gået i hi. Krydsedulle-hi 🙂 De sidste par dage er nemlig gået med at fremstille disse små krydsedulle-piger. For et par uger siden viste jeg et par tegninger frem på Instagram. -Der kom så meget fin og skøn respons på dem, at jeg fik lyst til at gøre meget mere ved  dem. I morgen smutter jeg så på posthuset med den første lille sending, bestilt fra søde instagrammere og tak, tak, tak for det! Jeg synes det er drøn sjovt, at kreere ting der ikke bare er til mig selv eller uden særligt formål. Det er så livsbekræftende krea-bekræftende, at det man laver dur 🙂 Idéen om at lave et ophæng frem for et billede til ramme har jeg fået fra Blogmosters engle. Hun laver de fineste ophæng af yndige englebasser 🙂 Jeg har netop lagt krydsedullerne ind i min lille bitte blog butik
Jeg vil tilbage til pap, papir og saks!

Psst.. Nu vi snakker om noget til væggen så husk at kigge forbi bloggens give away hvor du kan vinde en illustration fra A mile in the woods jeg trækker en vinder om et par dage!

You Might Also Like

0 Comments

 1. Nola says:

  herlige krydseduller!! Så søde og livsglade 🙂 Og skønt at få så megen positiv respons!
  Rigtig god dag til dig 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Ja det er slet ikke så værst at være omgivet af folk der har tid og lyst til at sige så pæne ting! 🙂 Hav en skøn weekend og tak for søde ord!

  1. Frk. Hansen says:

   Ja hun burde snart være fremme 🙂 Sendte hende afsted i går 🙂
   Håber du bliver glad for både krydsedulle og øreringe!
   God weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *