perleplade skabelon lille my
Jeg har kastet mig ud i et perleprojekt, som længe har spøgt på to-do listen. Nu er hun her endelig. Lille My i hama perler.
Hun bor på mit kreaværelse og står så fint og pynter herinde. Selvom hun er forholdsvis stor tog hun ikke lang tid at lave. Det er heldigvis ikke så kompliceret et motiv.
Jeg har lavet mit eget mønster og deler det gerne med dig. Du kan downloade skabelonen her eller finde den nederst i indlægget.

lille my i perleplader

Hun er lavet på fire store perle plader, der er sat sammen. De gennemsigtige perleplader er perfekte til at se mønstre igennem. Man kan ikke se det på billedet, men jeg har lagt min håndtegnede skabelon under sådan at jeg hele tiden kunne se den. Mine perleplader er sponsoreret af cchobby.dk og du kan finde dem lige her.
lille my i hama perler
Jeg stryger altid perlepladerne på begge sider. Jeg synes ikke de holder godt nok hvis jeg kun stryger den ene side. Desuden står motivet tydeligere frem når perlerne stryges.
lille my i hama perler lille my skabelon hama perler
Mønsteret har jeg lavet ud fra et billede jeg fandt på nettet. Vi har ingen printer så jeg har tegnet en løs skitse af og lagt mine perleplader ovenpå. Det at lave sin egen skabelon er en lidt langsommelig proces, da det ofte er to skridt frem og et tilbage, før perlerne danner det rette udtryk. Nedenfor kan du se billedet der blev inspirationen samt min løse skitse.

fra tegning til skabelon
Jeg har lavet en tydelig og nem aflæselig skabelon til jer. Lige til at kigge efter. Vis mig endelig jeres Lille My i perler på Instagram ved at tagge mig @gabriella.holm

lille my skabelon perleplade

Share

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Tusind tak Lena, hvor er det dejligt at høre 🙂
   Jeg håber du finder tid til at lave en i perler! Jeg er simpelthen så glad for min.
   Rigtig god dag til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *