styling i samarbejde med boligmagasinet. årets boligstylist 2015

Jeg var så heldig at vinde titlen som Årets Boligstylist 2015, kåret af boligmagasinet og deres læsere. Det betød at jeg kort før jul var et smut i København for at style 4 sider til boligmagasinets januar nummer.
Men, jeg tager jo ikke afsted uden en god håndfuld DIY projekter. Mine sider i boligmagasinet indeholder selvfølgelig en masse kreative projekter, som du kan lave for få penge. Så smut forbi din lokale kiosk og stjæl alle ideerne. Du får en af dem her. Julie Løwenstein som er Boligmagasinets faste stylist guidede mig igennem dagen og havde givet mig nogle ord at arbejde udfra. Et af ordene var Japan. Den japanske stil kommer vi hvis til at se en del mere til i 2016. Derf0r gik jeg i tænkeboks over et nemt DIY projekt til en styling med udgangspunkt i dunkle farver og japanske trends. Min første tanke var origami. Men jeg synes det er noget vi har beskæftiget os med rigtig meget i 2015. Så i stedet greb jeg grillspyd fra køkkenskuffen og gik i gang med limpistolen. Det kom der et smukt grafisk udtryk ud af. Det er helt enkelt men meget effektfuldt. 

hobby materialer til diy projekt

Materialer:
Grillspyd –  Finder du i supermarkeder og hobbyforretninger
Akryl maling – jeg er rigtig glad for Plus color malingen da den dækker godt og generelt er en god kvalitet til en god pris.

Værktøj:
Bidetang
Limpistol
Pensel
Lineal

klip grilspydene til så de passer
Det første du skal, er at finde ud af hvad ydermålene skal være på dit relief. Det kan være rektangulært eller kvadratisk. Du kan lave det lille eller stort. Marker evt. med en blyant, der hvor du vil klippe spydende over.

grillspyd limes sammen med limpistol
Lim de fire spyd sammen der skal agere yderramme. Sørg for at limpistolen er godt varm og vær ikke nærig med limen. Spydene har ikke meget overflade at fæstne sig på.

grillspyd placeres i et grafisk mønster
Når yderrammen er lavet kan du begynde at skabe et mønster indeni. Du kan gå på tværs, vandret og lodret. Øv dig evt. inden du limer og lav forskellige prøve udkast. Der er mange muligheder og de er alle smukke!

grillspyd laves til flot bolig pynt
Her er to af mine bud på grafiske relieffer. Et hvor jeg har lavet små firkanter og et andet med sildebens mønster.

det grafiske relief males i de ønskede farver
Jeg tog dem med over til stylingen, hvor locationen var en smuk villa med en dybblå farve på væggene. Derfor havde jeg malet dem hvide. -Jeg har dog ingen smukke mørke vægge i min lejlighed. Så da jeg kom hjem igen malede jeg dem fra hvid til sort. Da vi har hvide vægge herhjemme ville de gå i et med det hele. Så hvad enten du har fuld knald på farverne på væggene eller ej, så kan du nemt tilpasse dit grillspyds relief, sådan at det giver en smuk kontrastfuld effekt.

hjemmelavet vægpynt
Herhjemme hænger det nu på vores billedvæg. Her har det fået meget opmærksomhed fra husets gæster. Det er ret sjovt, når jeg så fortæller at det bare er grillspyd fra køkkenskuffen. -Det giver store øjne, kan I tro.

det grafiske ophæng hænger på vores gallerivæg i stuen
Effekten er stor og pga. dets enkle udtryk kan du hænge det mange steder. Lav flere og hæng dem sammen eller mix det med det du allerede har hængende derhjemme.

diy-vaeg-kunst-styling-interiaer-boligmagasinet-stylist-2015-frkhansen-blog
Til sidst får I lige et lille sneak peak fra stylingen. (Og jo, det er mig der sidder der, og går i et med de smukke dunkle farver)

Pøj pøj med projektet!

Share

You Might Also Like

0 Comments

 1. Linette Buxbom says:

  Det er virkeligt fine! Helt sikkert et projekt for mig! 🙂 Men hvordan har du hængt dem op??? På billederne ser der hverken ud til at være kroge, bånd eller klister…

  1. Frk. Hansen says:

   Hej Linette. Jeg har sat to små søm i væggen. Du ved, de der helt små nogle fra byggemarkedet som nærmest ikke har noget hoved. -Ved ikke hvad man kalder dem. Men de er så små at de nøjagtigt kan holde rammen uden at kunne ses så tydeligt.
   Fedt du vil i gang med projektet. Håber det bliver godt!
   God dag til dig

 2. Atta says:

  Congratz to the stylist competition! Your blog is amazing and so are your DIY instructions! Looking forward to see your work for boligmagasinet. You go girl!!!

  1. Frk. Hansen says:

   Tusind tak Tina 🙂
   Det var i den grad god karma der ramte mig der. Det har været en dejlig oplevelse at kunne få med.
   Hav en skøn dag

 3. Maja Jepsen says:

  Måske et dumt spørgsmål, men jeg er ikke nogen handywoman, men jeg vil gerne lave sådan en billedvægge hjemme ved mig selv. Hvordan hænger du billederne op? Kan et søm i en murstensvæg gøre det eller skal der skruer og boremaskine til?

  1. Frk. Hansen says:

   Et søm går ikke an i en murstenvæg desværre. Du skal have gang i både boremaskine og rawplugs. Men se om ikke du har nogen i dit netværk der er ferm med en boremaskine. Man kommer langt med kage som bestikkelse 😉
   Selvom det kan virke overskueligt hvis ikke man er handywoman, så synes jeg bestemt du skal kaste dig ud i at få billede på væggene derhjemme. Jeg føler mig altid først rigtigt hjemme når jeg får hængt noget på væggene.
   Pøj pøj med projektet.

 4. Camilla says:

  Så fin en ramme. Den endte med at blive en julegave til kusinen fra min datter på 8 som selv var kreativ med pindene. Tilmed endte den i en smuk grøn farve. Er sikker på at kusinen bliver ellevild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *