..Denne fine DIY. Jeg er selv ret begejstret for resultatet 🙂
Efter en december fuld af juletravlhed er der nemlig dømt krea-tid!
Jeg har været i gang med et lille halskædeprojekt.
Jeg har et eller andet for den karrygule farve. Den er nu faktisk meget lækker, i små fine portioner 🙂
Så snor i denne farve røg selvfølgelig i kurven, sidst jeg var forbi Possementfabrikkens butik (Aarhus). Det var under deres lagersalg og det er altså noget af et cirkus for undertegnede.
Mest fordi jeg har så pokkers svært ved at takle situationen, hvor hylder og reoler bugner af ting jeg bare  eje. Så bliver jeg pludselig møgbange for at gå glip af noget og ligner tit, i følge Hr. Kæreste, en stor tosse. Men sådan er det, når en krea-kvinde lukkes ind i krea-butikker. Ikke?
Inspirationen til kæden er hentet fra Pinterest og i finder mine, lidt forsømte, boards her. Ja jeg har ikke rigtigt fået gjort så meget ved Pin’neriet endnu… Mest fordi jeg ikke helt kan finde ud af, hvor meget tid jeg har lyst til at bruge derinde.
Jeg har længe haft lyst til at lave en bundet halskæde og har efterhånden siddet med flere forskellige teknikker og knudesystemer. Nogen af dem var slet ikke til at finde ud af… Men denne her teknik faldt jeg pladask for. Den er simpelthen så enkel og fin!
Til denne korte kæde har jeg brugt 2,5 m rund snor.
Jeg er generelt ret glad, når noget er fuldført i samme materiale. Derfor har jeg lavet en simpel lukning. hvor  der i den ene ende er slået en knude og i den anden ende er lavet en passende lykke. De er syet i hånden med nål og tråd 🙂

You Might Also Like

0 Comments

 1. diypeople says:

  Åh, den er fin!! Jeg har også en svaghed for karrygul, så farven gør den bestemt heller ikke mindre smuk. Det må jeg prøve!
  Og jeg forstår dine forbehold for Pinterest – det er altså en tidsrøver af dimensioner. Til gengæld også en uudtømmelig kilde af inspiration 🙂

  1. frk. hansen says:

   Tak! Og skønt der er flere karry-elskere 😉 Ja når først jeg får forvildet mig derind går der nemt 3 timer før jeg er ude igen. 🙂 Godt nytår til dig!

  1. frk. hansen says:

   Det kan man helt sikkert! Jeg er pokkers god til at gå med øreringe og tørklæder og en gang i mellem halskæder. Men armbånd har jeg aldrig kunnet finde ud af at gå med.. -Men nu du siger det er det jo næsten svært at lade være! Så tror jeg lige må have lavet sådan et også 😉
   Selv tak og godt nytår til dig og familien!

 2. nynne says:

  Tusind tak for den fine DIY.
  Kan slet ikke finde ud af at lave den slags, men skal helt klart prøve at lave den her.

  1. frk. hansen says:

   Tak det er så skønt med søde ord 🙂
   Det er jeg sikker på ville blive et hit. Der er ikke noget som at få gaver nogen har brugt tid på og hvor der er tænkt på en!

 3. by Blikfang says:

  Sikke fin og smuk farve! Den knytteteknik skal da prøves 🙂 Jeg er helt enig med Mette i at det er lidt af en tidsrøver, det var det i hvertfald for mig i starten. Men det er jo en skøn inspirationskilde og et godt supplement til google. Jeg glæder mig til at følge dine ideer i det nye år 😉

  1. frk. hansen says:

   Tak skal du have 🙂
   Ja jeg lurer også derinde oftere og oftere efterhånden. Så mon ikke jeg ender derinde også! -Og dejligt du følger med derinde 😉
   Jeg kan kun sige i lige måde!

 4. Mille says:

  Ihh hvor er den bare fin! Jeg skal til et bryllup i april og har gået med noget lignende i tankerne til en rigtig flot mørkeblå kjole jeg har købt, men nu har jeg kigget efter bånd a la det du har og jeg kan slet ikke finde noget i karry/sennepsfarven??? Vil du måske fortælle, hvor du har fundet dit henne?

  Kh

  Ps. Har meldt mig på din meget fine blog!

  1. Frk. Hansen says:

   Undskyld det sene svar.. Havde ikke lige set din besked 🙂
   Jeg har købt det ved Possementfabrikken.. som jeg også linker til i dette indlæg, ovenover. Skulle du være interesseret laver jeg gerne en til dig, for et mindre beløb?
   Hilsen Frk. Hansen og dejligt du følger med! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *