Jeg har tidligere nævnt Aarhus Possementfabrik. Her kan jeg få alt det, der kan være svært at finde andre steder. Billederne viser sidste besøgs høst og jeg er netop blevet færdig med en halskæde og armbånd i den neongule snor. Vejledningen finder du i indlægget her. Nedenunder er en af fabrikkens udstillinger. Der er masser af inspiration at hente og jeg er især vild med idéen om det svævende dukkehus og tror det ville se fantastisk ud på et lille pigeværelse. Lyskæden er simpel og sommerlig og kræver kun en masse fine papkrus i lækre farver havde jeg en have ville jeg holde grillfest med en masse af disse lyskæder… Mmm sommer!
-Men måske det er lidt for tidligt at tænke på at grille 😉

You Might Also Like

0 Comments

  1. frk. hansen says:

   Ih det lyder fantastisk! -tillykke med den 🙂
   Og skulle jeg vælge ville jeg heller have en lille intens mini have end en fodboldbane 😉
   God dag til dig!

  1. frk. hansen says:

   Jeg er ikke sikker på hvad du mener men prøer lige at give et bredt svar 😉 så kan det være jeg rammer rigtigt. De har netop åbnet en lille shop udover selve fabrikken så private også har mulighed for at handle hos dem. Du kan tjekke åbningstiderne på linket ovenfor. Derudover ved jeg de giver rundvisninger under deres årlige lagersalg, på selve fabrikken. 🙂

 1. diypeople says:

  Fine sager du har fundet! Jeg missede desværre sidste lagersalg, så jeg er helt klar til det næste. Og det ser virkelig fantastisk ud, både med det svævende dukke hus og lyskæden. Sommer og grillfester nu, tak! 🙂

  1. frk. hansen says:

   De har jo åbnet en shop ved siden af nu. Så det er muligt at handle hele året rundt 🙂 Så måske du ikke behøver vente så længe.. Ja! -jeg er så klar på lidt sommer og sol.

 2. frk. hansen says:

  Faktisk skulle neonfarver få en til at se mere brun ud.. Men jeg kan godt se at især den her neon gul er lidt hidsig til vinterhuden 😉 Ja nu har vi haft sne hele december så må vi også kunne få en sommer kun med sol 😉 Lad os krydse fingre!

 3. Altså, jeg fik slet ikke kommenteret din utroligt smukke knyttede halskæde for nogle dage siden – Og nu har du allerede kreeret en SÅ smuk kæde, jeg er simplethen nødt til at prøve dem begge. Den lille shop skal altså besøges, Mette DIYpeople henter jo også forsyninger der, MÅ BESØGES i 2013! Tak for alle dine idéer, du er både skøn og så idérig! Ha en rigtig dejlig uge!

  1. frk. hansen says:

   Ja jeg er sikker på en krea-sjæl som dig ville kunne få meget ud af at smutte forbi fabrikken. Måske du skulle tage Mette under armen og tage en shoppetur derud 😉 Og tak fordi du giver dig tid til at skrive så søde ord! “Skøn og idérig” -Det vil jeg huske på, på en regnvejrsdag! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *