Disse muslibarer er et hit herhjemme.. De er fryseegnet og skal blot tages ud af fryseren 15 minutter før spisning. Pak dem fint ind ved at klippe bagepapir ud i passende firkanter og afslut med en fin bomuldsnor. Så har du smukke og lækre snacks til både madpakken, fødselsdagsbordet og når sulten ellers melder sig 🙂

Ingredienser til ca. 25 muslibarer: 
80 g plantemargarine 80 g brunfarin
200 g (glutenfri) havregryn
1½ dl mørk sirup
knivspids salt
1 tsk vaniliesukker
10 g sesamfrø og solsikkekerner
15 g rosiner
4 tørrede abrikoser
3 valnødder
… og lidt tranebær 🙂
– Brug endelig det du har i skabet og lav den kombination du bedst kan lide.. alle slags tørrede bær og nødder kan bruges..

Sådan gør du: 
Skær abrikoser og valnødder i grove tern.
Smelt farin og margarine i en gryde, det må ikke komme op at koge.
Tag gryden af  varmen og tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt rundt.
For en bageform, ca. 25x25cm, med bagepapir og fordel muslien i formen.
Bages i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min.
Når muslien er færdigbagt og afkølet kan den skæres ud i passende barer.

Opbevar dem i køleskabet eller fryseren 🙂

Kan I have en skøn 1. april 😉

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *