Disse muslibarer er et hit herhjemme.. De er fryseegnet og skal blot tages ud af fryseren 15 minutter før spisning. Pak dem fint ind ved at klippe bagepapir ud i passende firkanter og afslut med en fin bomuldsnor. Så har du smukke og lækre snacks til både madpakken, fødselsdagsbordet og når sulten ellers melder sig 🙂
Ingredienser til ca. 25 muslibarer:
80 g plantemargarine 80 g brunfarin
200 g (glutenfri) havregryn
1½ dl mørk sirup
knivspids salt
1 tsk vaniliesukker
10 g sesamfrø og solsikkekerner
15 g rosiner
4 tørrede abrikoser
3 valnødder
… og lidt tranebær 🙂
– Brug endelig det du har i skabet og lav den kombination du bedst kan lide.. alle slags tørrede bær og nødder kan bruges..
Sådan gør du:
Skær abrikoser og valnødder i grove tern.
Smelt farin og margarine i en gryde, det må ikke komme op at koge.
Tag gryden af varmen og tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt rundt.
For en bageform, ca. 25x25cm, med bagepapir og fordel muslien i formen.
Bages i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min.
Når muslien er færdigbagt og afkølet kan den skæres ud i passende barer.
Opbevar dem i køleskabet eller fryseren 🙂
Kan I have en skøn 1. april 😉
0 Comments
Lyder lækkert, men “1½ mørk sirup”? Skal jeg regne med dl, ml, spsk, tsk? 😉
Godt du siger det.. Det får jeg lige rettet med det samme! Det er dl 🙂
Tusind tak 🙂
Uhm hvor lækkert, det er længe siden jeg sidst har lavet muslibare. Jeg putter gerne lidt nødder, kokos og choko i.
– Anne
De lyder rigtig lækre 😛
Hilsen
http://adiyfairytale.blogspot.dk/
De ser sgu lækre ud. Har lige købt en bog om glutenfri kost, fordi jeg vil eksperimentere og prøve at skære ned for glutenindholdet i vores kost herhjemme. Müslibarerne er garanteret gode børnesnacks 🙂