En lille ny verdensborger har meldt sin ankomst og dåbsinvitationen er landet i din postkasse. Det er altid et stort øjeblik når børn får deres navn ved en navngivningsfest eller barnedåb. Vi er nok mange der ønsker at give en personlig gave til sådan en begivenhed og her giver vi dig et bud på en sød gave bestående af 2 ting:

1. En dåbs plakat i ramme og et aftryks sæt.

2. Blækfrit aftryks sæt til hånd- og fodaftryk.

En dåbs/navngivnings plakat giver du ved at du downloader den ganske gratis her på siden i A3. Har du ikke en printer derhjemme der kan printe i A3 format kan du kontakte dit lokale trykkeri. I Aarhus kan du for eksempel printe en A3 i sort/hvid for bare 5 kr. ved vores lokale trykkeri. Køb en fin ramme i samme format og køb stempelpuder i den lokale hobbyforretning. Køb gerne 2-3 forskellige farver. Udover udprintet, rammen og stemplepuderne skal du bruge en pen til at skrive navne på plakaten hvis du ønsker dette og så er det en god idé at købe en pakke vådservietter som gæsterne kan tørre fingeren i efter de har sat deres aftryk.

Nemt og simpel måde at lave aftryk

Vores blækfrie aftryks sæt er en sød gave i kombination med plakaten. Her kan de nybagte forældre gemme mindet om deres barns hånd og fodstørrelse. Det blækfrie sæt er en god gaveidé fordi den netop er så nem og overskuelig at gå til. Det kræver ikke oprydning, rengøring og maling over det hele. Det tager få sekunder og så er barnets fod og hånd foreviget.

Så her har du vores bud på en meget personlig gaveidé hvis du står overfor en kommende barnedåb. En gave som forældrene sent vil glemme.

Du downloade plakaten gratis HER
Plakaten er tegnet Gabriella Holm og må ikke videresælges eller bruges til erhvervsbrug.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *