En lille fortsættelse på sidste indlæg. Jeg har  denne gang re-designet en plexiglas æske fra Søstrene Grene. Fremgangsmåden er den samme, som jeg brugte til at lave krukken. Vejledningen finder du her.
Eneste forskel er, at jeg i plexiglasset lavede hul med en varm stoppenål. Først markerer jeg midten af låget, hvor perlen skal side. Herefter varmer jeg en stoppenål op under et stearinlys i få sekunder og stikker den igennem låget. Det lugter en lille smule.. -Så kan det lade sig gøre, så gør det gerne udenfor eller for åbne vinduer 🙂
Æsken er en del af en gave til en veninde og jeg har pakket gaverne ind i silkepapir fra Tiger og dots fra Søstrene Grene.
-Ja der er måske gået tøsefarver i den her hjemme.. Læg mærke til at neglelakken matcher alt det andet 😉

 

You Might Also Like

0 Comments

 1. Karina Viki says:

  En rigtig lækkerhed du har fået kreeret til veninden 🙂 og hmmm?!?? Jeg kender desværre godt det med ikke lige at kunne give tingene fra mig når de først er færdige – grimt, men godt at vide jeg ikke er den eneste 😀

  Er sikker på den nye gave bliver taget godt imod og med den fine indpakning er det jo en smækker lækker gave 😉

  Smil

  1. Frk. Hansen says:

   Jeg har hørt der findes mange kreative kvinder der er dårlige til at huske at beholde lidt selv en gang i mellem.. Måske vi skal være glade for den evne 😉 😉
   Det blev den heldigvis og tak!
   Hav en skøn aften 🙂

 2. diypeople says:

  Hvor er det altså nogle superfine æsker du har fået lavet. Det er en vildt god ide at bruge det neonfarvede fra SG til det. Det skriver jeg mig bag øret 😉 Hvor har du forresten den cirkelformede udstandser fra, som du viste i et tidligere indlæg? Sådan én skal jeg da også eje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *