I går havde Søstrene Grene inviteret til bloggerevent i både København og Aarhus. Sidstenævnte befandt jeg mig til sammen med en masse andre søde jyde bloggere 😉

SG’s kreative direktør Chresten Grene fortalte historier fra gamle dag, dengang Søstrene Grene åbnede deres første butik på strøget i Aarhus og solgte varer, i figenkasser, til 5 øre stykket. Grafisk designer Kristina Kirkegaard, som står bag mange af Søstrenes mønstre og postkort fortalte om hendes job og hvordan SG’s produkter nøje udvælges og tilpasses. Søstrene Grenes cafe dannede rammen om eventet hvor der blev serveret tapas og gjort plads til inspirerende stilleben af butikkens bolignyhederne.
Nyhederne er fyldt med pasteller, neon, dyreprint, kobber og træ. Trækasserne i balsatræ fås både som hus, hexagon og firkant med priser fra 24,40,- og er smukke i sig selv, men også oplagte til et lille DIY projekt med fx marmorfolie eller akrylmaling 🙂
Kobberskålene til 38,80,- er allerede flyttet ind herhjemme og det samme er de nye facet lysestager til både fyrfadslys og stearinlys…. Og så er de populære sofaborde tilbage i de fineste pasteller.
På vej ud af butikken kom jeg selvfølgelig også lige forbi mine DIY opskrift kort der står så fint i butikkerne 😉

Alle varene er i butikkerne fra i dag!
Tak til Søstrene Grene for et skønt arrangement

You Might Also Like

0 Comments

 1. Puha jeg gik ned i SG her i Aalborg og jeg har aldrig set så mange hamstrende piger på ÉT sted. Jeg fik ikke noget med derfra, men prøver igen i morgen for der er vidst et par lysestager der skal hjem til mig og bo.

  Mvh. Michelle

  1. Frk. Hansen says:

   Nej det var helt vildt.. Så godt en masse billeder fra forskellige byer hvor der var flere meter kø før butikken åbnede 🙂
   Kan godt forstå du vendte rundt igen.. Hamstrende piger i flok skal man passe på med 😉
   Håber du får shoppet lidt 🙂
   Hav en skøn weekend

  1. Frk. Hansen says:

   Øv! Ja det er ulempen.. Online går de nok aldrig 🙂 Men mon ikke du kender en i byen der kan blive din private SG-pusher?;-)
   Hav en skøn weekend

 2. Hvem tror du lige, der var en populær mor, da jeg i morges kunne fremvise et stk. pingvinpude til yngstemanden? 🙂

  Tak for et par hyggelige timer i går. Det var dejligt at møde dig.

  Kh. Marina

  1. Frk. Hansen says:

   Åh hvor godt! Kunne godt se den havde fundet plads hjemme hos jer på IG 🙂
   Så skønt at snakke lidt med dig.. -Desværre har tiden det jo med at gå aalt for hurtigt på sådanne aftner 🙂
   Hav en dejlig weekend med familien 🙂

 3. Helena says:

  Hold fast det ser lækkert ud, har selv lige været derinde i dag og købe trælysestager.
  Må jeg spørge ind til om Hvordan du kommer til sådan et arrangement, det kunne jeg nemlig også vildt godt tænke mug 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Dejligt du også fik lidt med derfra 🙂
   Det kan du tro at du må, men det er nok ikke det mest spændende svar. Jeg får bare mails fra de forskellige firmaer med invitationer.. Jeg tror de har nogle søde PR medarbejdere der udvælger hvem de synes passer ind til de enkelte events..
   Hav en dejlig weekend Helena!

 4. Anonymous says:

  Jeg synes, SG skulle overveje at bruge kræfterne på logistikken omkring de varer, de hyper, i stedet for at fokusere på bloggerevents! Men der er jo helt sikkert en klar strategi, som jeg selvfølgelig ikke skal blande mig i – på mig virker den bare fuldstændig modsat af, hvordan den er sikkert er tiltænkt og jeg holder mig langt væk! Der vil dog ALTID være folk, der gider at stå i kø….. så set fra deres side virker det jo efter hensigten 🙂

 5. Anita says:

  Spændende at se billeder fra Århus arrangementet (var selv i Kbh) og jeg syntes du har fanget stemningen omkring deres produkter ret godt – var jeg udefrakommende kunde ville jeg i hvert fald købe alt på stedet!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *