Frk. Hansen er at finde på EDITION kunst og designmarked! Her vil jeg have en masse af mine smykker med og klar til salg for fine priser! Det kommer til at foregå i FO-byen Vester Alle 8, 8000 Aarhus C. -Lige overfor Riddehuset. Det koster en lille 20’er at komme ind, så husk kontanter, da dankort heller ikke rigtig bliver praktiseret 😉 Det er Anja med bloggen White Wall Gallery der står bag markedet og jeg glæder mig rigtig meget til, at se hvad det er for noget. -Og så skal jeg snart igang med produktionen.. Jeg har nemlig ikke særlig meget på lager! Så der er lagt op til et par travle uger her! Men det bliver fantastisk, dét er jeg sikker på! Der kommer en masse dygtige og kreative kunstnere på markedet og jeg må indrømme, at det er lidt overvældende, at jeg skal stå der side om side med så professionelle folk. Jeg er jo bare mig… En helt uprofessionel, glad amatør! -Kommer I forbi og hepper på mig? 😉

Smut eventuelt forbi facebook og tilmeld dig eventet her.

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Ja er også super glad for at have fået en plads! Glæder mig rigtig meget.. Uh bliver mærkeligt at skulle møde nogen fra blogland 🙂
   Hav en dejlig torsdag!

 1. diypeople says:

  Jeg kommer også! Glæder mig meget til at se hvad det er for noget. Og glæder mig også til at hilse på dig og se alle dine fine ting 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Årh det gør mig lidt nervøs… Jeg synes det er lidt skræmmende, at skulle komme frem bag skærmen.. Den er så rar at gemme sig bag 😉
   Hav en skøn aften

 2. Nola says:

  åh det ville jeg også gerne, men det er jo desværre lidt langt :-/
  Jeg er sikker på at du helt træder på lige fod med de andre. Held og lykke!!!!!

  1. Frk. Hansen says:

   Åh tusinde tak! -Det er ord jeg vil prøve at huske, når jeg står der og er smadder nervøs 🙂 Ja det er ærgerligt med den afstand!
   Go torsdag til dig!

 3. Ih og uh, jeg har set det arrangement og vil vildt gerne afsted.. håber jeg kan få det ind i planerne. Har nemlig fødselsdag d. 22. og jeg kan nok ikke helt undgå, at få gæster 😀 Jeg mangler vidst også snart et par øreringe mere fra dig, et par mere som dem jeg vandt for snart længe siden ville ikke være dårligt 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Ja håber du kan finde tid til det 🙂 -I så fald lover jeg dig en go fødselsdags-pris! 😉 Desværre laver jeg ikke længere de øreringe 🙁 Jeg kan ikke få knækket koden til en lak der kan holde så de forbliver fine hvide.
   Go aften til dig 🙂

  2. Det lyder da bare super 🙂 Ja det er nemlig også fordi de ikke er helt hvide mere, at jeg trænger til nye – har været superglad for dem! Jeg håber, at få mulighed for at kigge ind lørdag.

  1. Frk. Hansen says:

   Ja, det er simpelthen en super måde at komme ud med sine ting på og møde en masse andre kreative folk! Dejligt du har gjort det muligt 🙂

 4. Du er absolut mindst lige så professionel som de andre – det er så smukke og kreative ting du får lavet – glæder mig til at høre om oplevelsen 😉

  1. Frk. Hansen says:

   Ih mange tak. Det skriver jeg mig bag ørene, når jeg står deroppe og er ved a tisse i bukserne af skræk! 😉 Jeg håber jeg husker kameraet! Go torsdag til dig!

 5. Det blir da en super event! Især når så kreative folk som dig dukker op:-) Ja endelig husk kamera os der ikke kan komme, alligevel får en dejlgi snas af alle jeres lækkerheder! god fornøjelse for du lige så sej som alle de andre, hepper allerede på dig:-)

  1. Frk. Hansen says:

   Ih tak for fine ord 🙂 Det er også fjollet man altid skal bekymre sig så meget, for ja det skal jo nok gå… Håber jeg 😉
   Du kan tro I får en snas herinde, når markedet er løbet af stablen 🙂
   Go weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *