loppefund, luciekaas, guld valmuer

Jeg fik for et par måneder siden, en buket med de smukkeste valmuefrøstande i. Jeg har haft held med at tørre valmuer før, men denne gang blev de ikke helt så pæne. Derfor gav jeg dem en klat guld maling og det synes jeg der kom noget ret fint og næsten magisk ud af. Det kræver ikke meget og de ligner en million. Jeg bruger dem nu tørre, som pynt i vaser. En billig og nem måde at få fyldt noget i vaserne. Når først valmuerne er tørre kan de nemlig holde rigtig længe.

guld maling, valmuer, pensel diy

Alt du skal bruge er et par tørrede valmuer. Du kan også bruge grene og kviste fra haven eller tørrede blade. Så længe det er tørt kan du bruge lige de naturmaterialer du har lyst til. Et par vinter grene kunne jeg også godt forestille mig ville være meget smukt i en vase. Passer guld ikke ind derhjemme, så kan du evt. bruge sort eller hvid maling. Jeg er fascineret af Art Deco stilen her til vinter og derfor køre jeg guld for fuld skrue.
For at få valmuerne tørre har jeg blot ladet dem ligge uden vand i ca. 30 dage. Du kan vurdere om de er tørre nok til at male på dem ved at mærke og se på dem.
Jeg har brugt almindelig akrylmaling og en pensel.

malende valmuer til bolig indretningen
Mal forsigtigt valmuen og husk at stoppe før den er helt dækket af maling. Jeg har ladet de fineste farver på valmuen stå uberørt.

valmue malet guld

diy malede valmuer

luciekaas vase genbrugsfund boligindretning
De færdige valmuer er perfekte som prikken over I’et i et smukt stilleben.

Evighedsblomster er en stor trend lige nu i boligindretningen. De to stærkeste bud på en evighedsbuket er:
1. at indsamle en selv i naturen eller købe sig til en. De tørrede buketter fås efterhånden alle steder.
2. Lave sin egen buket af papir. Papirsblomster er virkelig blevet mainstream og mange kaster sig ud i at lave dem selv af crepepapir og samtidig findes der flere og flere der sælger dem. På Miniminder.dk har jeg designet og sammensat en crepepapirsbuket som kan købes som et kit hvor du får alle materialer til at gå i gang eller du kan nøjes med at købe dig til skabelonen og de 7 video-guides som får dig trygt igennem krea projektet. Her behøver du ikke have erfaring i hverken crepepapir eller have kreative hænder. Du finder kittet lige her.

Du kan også se flere af mine blomster på min Instagram profil @gabriella.holm Her har jeg også lavet en video guide med de grundlæggende ting du skal vide om crepeppapir før du kaster dig ud i at arbejde i denne papirform.

Share

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *