Jeg har lavet et lille hyggeligt julesamarbejde med Søstrene Grene. Jeg har I alt lavet 5 videoer til dem med jule DIYs.
I dag får I video guiden til smukke iskrystaller i hama perler med prismer i midten. Både hama perler, perleplader og prismer er købt i søstrene grene og de koster alle under 10 kr stykket.
Du kan finde en gratis print-selv skabelon på Søstrene Grenes hjemmeside lige her. Jeg har f.eks. fået feedback fra flere lærer, der har brugt dem i deres klasser med stor succes. Så nu er den lille idé også givet videre hvis der skulle sidde flere lærere bag skærmen derude. Prismet kan evt udskiftes med andre perler og så er der jo ingen der siger at de skal være hvide. Så lav dem lige som du har lyst til. En ting er sikkert, det er virkelig hyggeligt at sidde med perleplader indendøre med varm kakao og godt selskab.

materialer og skabelon til hama perle julepyntiskrystaller på grene  hama perle ophæng til jul

Find hele DIY indlægget hos Søstrene Grene her.

bag kameraet ved video optagelse

I skal også lige se et billede taget bag kameraet. Som det måske kan ses, så hyggede jeg mig ret meget.
Og som en lille krølle på halen, så kan jeg fortælle at jeg siden dette samarbejde er blevet fastansat og arbejder fuldtid som Søstrene Grenes DIY ekspert og Content creater.

de færdige iskrystaller

De tre første billeder i dette indlæg samt videoen er af Sergio Calero

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *