Er du inviteret på glögg og æbleskiver elle skal til julefrokost hos bedste-veninden eller måske bare bagud med juledekorationerne i år. Så er denne DIY skræddersyet til dig 🙂
Jeg har selv været i gang og fået lavet en lille håndfuld. De skal nu foræres væk i løbet af julen til dem vi  skal besøge.
Jeg har brugt:
Dekorations ler -det bedste fra Netto
En ren gjort konservesdåse
Et stearinlys, gerne af ren stearin, da de brænder længst
Papir. Jeg har brugt designpapiret fra Søstrene Grene, 10 kr.
En limstift og lidt ståltråd
Mos fra nærmeste skov
Fremgangsmåde:
Det er meget lige til. Klip etiketten af dåsen og brug den som skabelon. Designpapiret var desværre ikke langt nok. Derfor er det sat på af to stykker. Papiret har jeg bare limet på med limstift, da limpistolen var pist væk. -Det må være nissen! Så er det ellers bare med at få ler og lys i. Til sidst sættes mos fast med lidt ståltråd. Et par af dåserne har jeg ladet stå rå, uden papir. De har til gengæld har de fået lidt orange gavebånd på, fra Hay. Til næste år tror jeg at jeg laver 4 af disse dekorationer med tal på papiret. Så kan de nemt fungere som adventskrans 🙂 Og vil du hvordan vores kalenderlys ser ud i år, findes det i indlægget her.
Glædelig 12.12.12!

You Might Also Like

0 Comments

  1. frk. hansen says:

   Tak og det kan du tro jeg vil!
   Og ja jeg ved jeg er lidt sent ude! Julen kom lidt bag på mig i år 😉
   Sådan er det, når man er ny blogger. Men til næste år der starter jeg i god tid 🙂

  1. frk. hansen says:

   Ja der er mange fine motiver og mønstre i hæftet! Det kan du tro jeg gør 🙂 og håber du også har lidt tid til at nyde måneden, på trods af det store arbejde det må være at have en skøn blog-julekalender 😉

  1. frk. hansen says:

   Ja og til den pris er det svært at lade vær 🙂
   Er sikker på der kan komme noget fint julepynt, til og fra kort eller andet ud af papiret også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *