Skønt ikke! Jeg må lige viser jer det her;
En masse af de gamle grimme ringbind i kulørte 80’er farver er tryllet om til en hel flok måger.
Dette syn mødte mig, da jeg på gårsdagens juleindkøb, var på vej ind i Bruuns Galleri, Aarhus. I banegårdshallen hænger mågerne, der er pyntet med fjer og pailletter, ned fra loftet . De er en del af Aarhus kommunes kampagne omkring brugen af digital post. “Befri dine ringbind”  -Skal sætte fokus på digitaliseringen på en sjov og anderledes måde…
 Jeg snupper i hvert fald idéen til kreabogen. Hvem ved måske jeg en dag får brug for at lave sådan en måge, ud af mine gamle ringbind 😉

You Might Also Like

0 Comments

  1. by Blikfang says:

    Ej hvor sjovt! dem har jeg slet ikke lagt mærke til. Må da lige en smut forbi og nyde synet. Nogle gange skal man huske på at kigge op ad 🙂

  2. Frk. Smed says:

    Hvor er de sjove. Har en masse tomme ringbind stående på min reol. Bruger dem ikke rigtigt mere. Så det var da en skæg idé

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *