Elin på 4 år og jeg har været i gang med at pynte årets første grene fra haven. Det blev til et fint fastelavnsris med sløjfe-katte i perler og kræmmerhus-katte af æggebakker. Men der manglede lidt fest og ballade og derfor opstod de små klovne med kraver. De tilføjer lige præcis dét, som jeg synes vores fastelavnsris manglede. Vi har lavet 2 udgaver af klovnen. En med krave i perler og en med krave af crepepapir. Jeg synes de kan noget hver især og jeg kunne ikke beslutte mig for hvilken der fungerede bedst, så jeg er endt med at lave lige mange af hver slags der nu hænger og pynter.

I min bog “Perler med Gabriella” finder du klovnemønsteret, kattemønsteret og mange flere perleprojekter til højtiderne. 

Brug af mine designs:
Billeder og perlemønstre må ikke bruges kommercielt uden min tilladelse.

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *