formlands trenszoner

4 dage på Formland messen er nu slut. Det har været hektisk, spændende og stemmen er rusten efter, at have snakket alt for meget, alt for længe. Noget af det Formland er kendt og elsket for, er deres trendzoner. Her har de besøgende mulighed for, at se udstillernes produkter serveret på en ny måde og stylet af dygtige fagfolk; Eckmann Studio og Fly-Helsted. I år var det de sociale medier der var i fokus og den måde vi ser og oplever verden på, videregiver den og deler på Instagram, Facebook, Snapchat osv. De to billeder til højre er fra trendzonen #thebluegoldstudio, hvor jeg har været tilknyttet. Her havde jeg bevæbnet mig med et fyldt kreabord med produkter fra CChobby samt et skarpt bloggerteam. Torsdag havde jeg den ypper dygtige DIY blogger Mette med ved bordet. Om eftermiddagen havde Formland og Laura inviteret os og (noget der minder om… jeg glemte at tælle ;-)) 15 andre bloggere på rundtur og kagebord. Jeg har samlet lidt højdepunkter.. Eller retter sagt, det jeg nu engang fik taget billeder af. Meget godt kan man sige om Formland, men spotlyset driller lidt inde i de lukkede haller. Derfor kan jeg hver gang jeg har været på messe kassere en hel bunke billeder.. Sådan går det, når man har et kompakt kamera og ikke helt har sat sig ind i ISO og lange lukketider 😉

strups og wallnutstreets stand

På vores rundturen fik vi bl.a. set nyhederne fra Wallnutstreet, som forhandler skøn design fra norden. Når nu man har placeret sig 4 dage på messen, har man også  rig mulighed for at snakke lidt mere med designerne.. Og  kender I det, med at man møder personen bag værket og blive helt revet med? Jeg havde fornøjelsen af at møde Strups mor, Camilla. Den kønneste papirnørd jeg længe har set 😉 Når man får historien og mennesket med, bag successer, produkter og buisness, så bliver deres arbejde endnu mere fortryllende. Sådan har jeg det med Strups.. Jeg,synes hun er skøn! -og hendes univers med. Så skøn, at jeg nu i et halvt år har haft en af hendes sprællebjørne liggende, uklippet. Jeg tør ikke sætte saksen i den!

george jensen stand

George Jensen bød os indenfor i et kølige univers med blå toner og åbnede op for vinterstemningen på en meget sirlig måde. Jeg var især vild med de overlappende tæpper i støvede farver og rå gobelin mønster. De har  teamet op med All The Way To Paris som har skabt et nyt look til Henning Koppels klassiske ure. -Som den røde tråd der generelt er, igennem efterårs nyhederne er farven blå i centrum og suppleres fint af metaller. Farven blå er ikke til at komme udenom og den var at finde alle steder. Farven står jo fantastisk til de smukke metaller der stadig toner frem, hvor især messingen er og bliver den helt store darling.

annemette voss og kagebordet

Efter en tur igennem de 7 haller var der kagebord af Annemette Voss, vinder af Den Store Bagedyst. Især flødebollerne med hindbærskum gled nemt ned, de var knap så søde som almindelige flødeboller og meget meget lækre! Og så er det ikke tosset at nyde søde kager med en hel flok af dygtige og spændende bloggere 🙂

You Might Also Like

0 Comments

 1. Sine Smed says:

  Årh, det ser bare ud til at have været en kæmpe succes. Det ville jeg gerne have haft mulighed for at opleve, men så er det jo heldigt at der er en masse der har taget gode billeder. Tak for indblikket.

  1. Frk. Hansen says:

   Der er nemlig masser af skønne billeder.. Der blev knipset løs kan jeg sige dig 🙂
   Måske chancen melder sig næste år. Jeg krydser fingre 😉
   Hav en dejlig dag søde Sine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *