string art workshop og styling

I mandags fortalte jeg om min torsdag på Formland messen. Nu tager vi fredag, lørdag og søndag over en kam. Det ville blive noget langtstrukket noget ellers 🙂
Fredag  havde jeg besøg af Pia fra Byblikfang i trendzonen #thebluegoldstudio med omdrejningspunktet Meet the bloggers og en workshop ved det kreative bord. Pia laver blandt andet string art og hold nu op de tog kegler. De smukke ophæng tiltrak en masse opmærksomhed og er jo svære at modstå. Så, der var gang i det store kreabord. Hvis du selv vil i gang, kan du finde en vejledning og skabeloner på lige her. Jeg er selv blevet helt bit og er gået i krig med det helt store string art projekt 🙂

kreativ-formland-workshop-frkhansen-cchobby-leizyb-blogger-diy

Lørdag var Lisbeth fra LeizyB forbi og havde taget hendes smukke ecoline papir med. Her blev der lavet illustrationer i lange baner. Hun havde taget geometriske skabeloner som var et nemt værktøj til at angribe komposition og udtryk. Hvis du har lyst til at kaste dig over illustrations kreationen, så er alt du skal bruge papir i forskellige farver, struktur og mønstre. Klip geometriske former ud som fx firkanter, kegler og cirkler og lim dem på et A4 karton. Du kan finde inspiration på Lisbeths blog lige her.

thebluegoldstudio workshop

Søndag havde jeg Camilla, Tatiana og Mette fra Homesick på besøg. Alle bloggerne på teamet Meet the Bloggers gjorde et fantastisk stykke arbejde, stylede løs, lavede stilleben og smukke kreationer. Det var nogle utroligt inspirerende dage i det bedste selskab.

hay byen og de to vindere

Formland havde i år fået en æresgæst, nemlig Hay. Jeg er jo jyde.. -og har været ærgerlig over, at se messen have svært ved at holde fast i de større danske firmaer, fordi de fravælger Formland. Så langt er der altså heller ikke til Herning. I Danmark er vi ret bange for afstand og det at rejse. I mange andre lande pendler folk dagligt i afstande vi slet ikke kan forholde os til herhjemme. Danmark er lille og jeg synes vi skal passe på ikke, at lade os nare og udelukke en masse muligheder og oplevelser fordi det føles langt. Skagen, Endelave og Haderslev (som i øvrigt har en hulens masse fine genbrugsbutikker) husker vi at komme omkring. Jeg er selv dårlig til det. Men jeg kan huske her da jeg var i Milano at vi gik igennem hundrede vis af små gader for at nå et lille galleri. På vejen faldt jeg over en kabelsamler som havde de fineste mønstre. (Ja, ja jeg ved hvad du tænker.) Den ligger nu øverst i min billedemappe over inspiration og jeg er sikker på der kommer noget ud af det… Galleriet var intet værd. Men turen dertil var pludselig kilden til noget. Blev det for langhåret her? Jeg prøver bare at sige; lad dig ikke snyde, Herning er ikke bare en pløjemark. 😉 Nå, men Hay skulle uddele Hay Talent Award og fandt ikke en, men hele to vindere ud af de 33  studerende, finaleudstillere.  Svenske Hannah Waldron vandt med sine vævede tekstiler, som jeg fangede i gang med et nyt tæppe.  Joel Hoff fra Tyskland vandt med lampen hvor tænd/sluk funktionen samt lysdæmper var integreret i designet, han tog en lur bag forhænget da jeg var forbi. Hays udstilling af finalisterne var nytænkende og skæv. De opstillede træhuse gav de studerende fra hele verden, mulighed for at netværke og præsentere deres design på en ny måde. Det var en levende by man trådte ind i, i Hal E. Her var hvert hus udstyret med seng og arbejdsplads, som alle var indtaget og personliggjort af beboeren. Der lå folk og sov i dere seng, andre arbejde og en lille gruppe sad samlet og spiste tuc kiks. Der var sgu nerve og liv. Jeg har svært ved at få armene ned. Det var verdensklasse. Bum!

et hurtigt kig på et par af standholderne

Sidst men ikke mindst fik jeg også taget få, men gode billeder af et par udstilleres produkter. Her er det de seje kvinder fra Rundkant, Guldpigerne der viste hvordan man farvede garn naturligt. Pernille Folcarellis fine tryk og Karina Bækkelunds klip og tegnerier. Til sidst kan jeg fortælle at jeg slæbte hjem af lækre smagsprøver og skønne produkter. Jeg er først i skrivende stund ved at få min stemme helt tilbage og søvnunderskuddet minimeret. Det var været en fantastisk Formland messe fra min vinkel. Specielt en stor tak til (og nu lyder det som om jeg har vundet en Oscar, og for at undgå misforståelser; det har jeg ikke ;-)) CChobby,  Johan Bülow, Simply Chocolate, I Love My Type, Oh Deer, Karina Bækkelund og Strups for at være med til, at jeg kunne takke mit stærke bloggerteam med de fineste gave.

smukke gaver

 

 

You Might Also Like

0 Comments

 1. mille says:

  Jeg kunne ikke selv være der – så jeg sluger dine indlæg råt <3
  Det ser simpelthen så fedt ud og jeg kan kun forstille mig det kreative gen blev stimuleret over weekenden – der er så meget energi i din tekst, var du ikke helt træt mandagen efter? 🙂 Sådan kan jeg få det, træt og høj på en og samme tid.
  Jeg skal lige henover billederne igen! 😉

  1. Frk. Hansen says:

   HVOR dejligt Mille! Tusind tak for dine søde, søde ord! Du kan tro jeg havde mange messetømmermænd med ømme fødder og manglende stemme.
   Hav en skøn aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *