En kjole med ugler på. Det har min mor strikket til niecens Lillepigens 1 års fødselsdag. Hurra hvor er den bare helt fantastisk sød i det lækre hjertegarn. Jeg fik den dog med hjem da uglerne skulle have perle-øjne. Og perler… ja dét er jo lige mig! Hun havde givet mig papiret fra garnnøglen med, da der stod hvordan garnet skulle vaskes. Den skulle jo ligges ved gaven så Lillepigens forældre fik vaske den rigtigt. Men den kunne jeg da lige gøre noget ved. Derfor fik jeg lavet en label med noget af nøglens papir på forsiden og vaske-anvisningen på bagsiden. Selvfølgelig fik der sneget sig diverse neonfarver ind. Jeg måtte da også lige sy et af mine “Frkhansen.dk” mærker i kjolen da lableen skulle have noget at side fast i. Det blev i det hele taget lidt mere omfattende end bare at sy perler på. Se, det kan godt være jeg ikke kan strikke, men så kan jeg da så meget andet 😉
Papiret til lableen og cellofanposen er fra Søstrene Grene og har jeg tidligere vist her

 Hvis du, modsat mig, kan strikke, og skulle få lyst til at kreere den lækre ugle-kjole, så kan du finde opskriften lige her!
Dét er da blevet godt hva 😉

You Might Also Like

0 Comments

 1. Anja says:

  Super ide, jeg kan heller ikke strikke, men er så heldig at min mor er fantastisk til det og det nyder mine drenge godt af, men jeg har flere gange måtte ringe og spørge på vaskeanvisning når der er kommet nye strikbluser i huset, så måske jeg låner din ide 🙂

 2. diypeople says:

  Nej, hvor er den dog bare sød. Og så med strikkede ugler! 🙂 Gid jeg også kunne strikke (andet end bare lige-ud-ad-landevejen-halstørklæder..) Og virkelig fedt mærke du fik lavet til. Elsker når ting er gennemført på den måde 😀 Må jeg spørge hvor du har fundet den superfede neongrønne Dymo label-ting? Jeg har lige fundet en gammel Dymo og er nu på jagt efter dimser (sorry, aner altså ikke hvad det hedder) til den.

 3. frk. hansen says:

  Ih tak for de søde kommentarer!

  Ja Anja det er ikke altid nemt med de vaskeanvisninger. Og man er jo så mange for at komme til at ødelægge det fine strik man har fået. Snup endelig idéen 🙂

  Ja Mette! Må indrømme jeg godt så dit nye dymo-køb. Vidste slet ikke hvad jeg skulle skrive. Var helt paf! -Kan man være det af ren misundelse? Det er simpelthen sådan et godt køb!! Jeg tænker den også bruger 9 mm tape?
  Hvis den gør, så køber jeg det i Børnenes Magasin i skønne Aarhus:
  Det er en lille butik i latinerkvarteret og hvis ikke du/I har været forbi er det helt klart et besøg værd. Du kan se og købe dem her:
  http://www.bornenesmagasin.dk/shop/search-1.html?keyword=dymo

  Hilsen Frk Hansen

  1. diypeople says:

   Åh jo! Den kender jeg skam godt – SKØN butik. Hvor sjovt, at de har dem der 🙂 Og jeg kan så fortælle dig, at jeg selv, med tilbagevirkende kraft, er blevet lidt paf over mit gode køb. Og held, ikke mindst! Jeg vil fluks drøne i Børnenes Magasin! 1000 tak for tippet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *