materialer: natur æg, æggepuster, sprayflaske og flydende akvarel

Jeg har dekoreret æg med flydende akvarel til påskebordet. Jeg har som tidligere nævnt stylet Kählers flagskibsbutik i M. P. Bruunsgade, Aarhus. Jeg har aldrig været pjattet med det traditionelle påskepynt med kyllinger, får og påskeharer. Derfor er mit påskepynt også begrænset. MEN jeg kan dog godt lide at hylde foråret og synes natur æg er så smukke. Jeg har også altid har haft svært ved farven gul, men den høre sig jo til. Det ville næsten være synd ikke, at få den med i påske stylingen. Derfor har jeg givet æggene en gul splash effekt, som jeg synes fungere ret godt. Deres udtryk er blevet rigtig fint, synes jeg. De fremstår nærmest ubehandlet fordi der ingen penselstrøg er.

Materialer: Æg – Flydende akvarelspray flaskeÆgge puster

English recap
I have decorated eggs for the celebration of Easter. I have given them splash effect with watercolor . All you need is : Eggs – watercolor – spray bottle – vacuum pump

pust æg ved hjælp af blas-fix fra cchobby

Jeg har valgt at bruge en æggepuster for at være på den sikre side. Jeg er lidt salmonella forskrækket og det giver en dejlig ro, for mig, at bruger den, dog skal der være fyldt op på tålmodighedskontoen. Men så kræver det også kun, at man laver ét hul i ægget og de er derfor nemme at dekorere med uden at det kan ses at ægget er bearbejdet.

English recap
The vacuum pump is easy to use but requires a little patience . You can buy it on sale here.

æg i kahler skål med kogende vand

Efter at have tømt æggene har jeg givet dem en skoldning. Den skal være med til, at fjerne æggerester og så går de grimme pink dato stempler også væk ved skoldning.

English recap
After emptying the eggs I put them in boiling water. It will help to remove the egg residue and the ugly pink date stamps also goes away.

flydende akvarel i sprayflaske

Når æggene er tørre er det tid til at male dem. Jeg har fyldt lidt gul akvarel farve i en spray flaske med et par dråber vand. Du kan altid styre farvens mæthed ved at tilføje vand. Jeg har kun brugt gul. Sørg for at lave så lidt væske i sprayflasken som muligt. Hvis du fylder den for meget vil sprayflasken virke perfekt og spraye et fint stort ensartet lag støv ud over æggene. Har du derimod så lidt i, at slangen har svært ved at få pumpet farven op, så danner den de her forskelligartet pletter.
Du kan også tilføje en sprayflaske med en anden farve. Her skal du blot huske, at der er stor forskel på om du tilføjer farve nr. 2 på tør maling eller våd. Lav evt. nogle prøver. Hvis farve nr. 1 er våd når farve 2 tilføjes, så vil de to farver blande sig og skabe nye farver.

English recap
Once the eggs are dry , it is time to paint them . I have filled the little spray bottle with just a little yellow watercolor and a few drops of water. You can always control the color saturation by adding water. If you pour too much liquid in the bottle it will spray a uniform thin layer of dust over the eggs . If you just put a little in, so  the bottom is just covered the pump will having a hard work and it gives the various diverse spots.

akvarel splash effekt på natur æg

Når malingen er tør er de klar til at få snor, blive sat på påskebordet eller.. Ja, jeg er sikker på I har masser af ideer at bruge dem til 🙂

English recap
When the paint is dry , the eggs are finished and ready to decorate with 🙂

påske styling i kahler and friends

På påskebordet har jeg lavet en løber af mos i midten. Her ligger æggene, nogle hele og andre er halve. (Hvis du ønsker halv æg så behøver du ikke puste dem ud. Jeg har bare slået dem ud og efterfølgende skoldet skallerne.)
Jeg har desuden foldet sommerfugle der har fået samme tur med sprayflasken. Der kommer en DIY på dem senere.

English recap
During the Easter preparations, I made ​​a run of moss in the middle. Here I placed the eggs, some whole and others are half. (If you want half an egg , you do not use the pump . I just turned them out and then poured boiling water over the shells . ) I have also folded butterflies who have also had the yellow watercolor. There comes a DIY on them later.

DIY påskebord ved kahler and friends

Den gule farve står fint til den rosa dug og grønne mos. Normalt er gul ikke noget jeg ville sætte sammen med grøn og lyserød, men fordi den er sprayet på så fremstår farven mere luftig og kan sagtens klare det, synes jeg.

blomsterdekoration i kahler fad med æg

Jeg har desuden lavet et fad med mos og hvide perlehyacinter hvor æg og æggeskaller også har fået plads. Jeg har brugt fadet som en del af stylingen i butiksvinduet. Men den kan også være erstatningen for løberen af mos på bordet. Lav et par forskellige fade der kan stå i midten af bordet og du har en fin bord dekoration.

DIY påske styling ved kahler and friends aarhus

Ønsker du at se min DIY påskestyling live. Så er den at finde den næste måned i Kähler and Friends butikken, M. P. Bruunsgade 41. 8000 Aarhus C

You Might Also Like

0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *