Jeg har lavet lidt øreringe i kobber og sarte farver. Det er skønt, at komme lidt væk fra neonfarverne og lave noget nyt. Efteråret synes jeg allerede lurer rundt om hjørnet og jeg er sikker på disse farver skal med i mit efterår 🙂 Den sarte lyserøde og nuancerede grå bliver endnu lækre med lidt kobber.
Jeg synes vi skal gå vinteren i møde med smukke smykker og her kommer en DIY, så vi kan blive vinter-smækre… -Er det fortidligt, det her vinter snak?!
De sidste dages vejr har bare gjort, at jeg allerede nu tænker over hvad mandelgaven skal være i år…?!
Det endte med, at blive en halv stor portion jeg fik lavet og jeg tænker at de kan blive fine som værtindegaver. Mulighederne med kobbermalingen er jo uendelige og jeg har lavet flere forskellige versioner.. Måske du vil fortælle hvilken der er din favorit?
Hvis du selv vil i gang skal du bruge:
Malertape/Maskingtape
Pensel
Sekundlim
Udstiksform, mit er 12 mm
Evt. Lak
Start med at rul et stykke cernit ud til det er et par millimeter tykt. Udstik cirklerne og bag dem i ovnen ved 130 grader i ca. 15 minutter. Når de er afkølet kan du sætte maskingtapen på. Sørg for at det slutter helt tæt. Kobbermalingen er super lækker at arbejde med og trods en gammel stiv pensel lagde den sig rigtig fint på cerniten. Jeg gav dem 2 lag maling og lod dem tørre indimellem. Når malingen er tør kan de limes på ørestikker og ringe. Har du noget spray lak i huset, så giv dem endelig en gang lak også.
Creativ Company har været så søde, at sponsorer materialerne i denne DIY. Ord, idé og materialevalg er 100% Frk. Hansen 😉 Jeg har kun positive erfaringer med CChobby og har handlet der igennem mange år efterhånden… Jeg er derfor meget taknemlig for at de takkede ja, til at sponsorere nogle af bloggens DIYs. Jeg glæder mig til, at kunne vise jer flere kreaprojekter i den nærmeste fremtid, end der måske ellers havde været råd til! -Ja, så fik I lige den med, jeg er flad! Shh.. 😉

You Might Also Like

0 Comments

 1. June Spuur says:

  Der er rigtig søde og en fantastisk god idé 🙂 Tak for idéen der helt sikkert skal afprøves. Jeg har lavet håndtag til mine hæklenåle i Cernit og også knapper – men ikke ringe .. så det er med på min to-do liste nu 🙂
  Hav en skønherlig dag

  June

 2. by Blikfang says:

  De er super søde! Hvor må det være skønt med sådan et sponsorat 🙂 Det er nu også nogle rigtig dejlige billeder du har fået skudt (især dem på magasinet) god ide med tekst som baggrund, det vil jeg lige skrive bag øret 🙂 Tak for skøn inspiration!

  1. Frk. Hansen says:

   Ja, det faldt på et rart sted 😉 Tusind tak og når man nu ikke har en masse lækre tapeter liggende, så er magasiner en god løsning til en anderledes baggrund 🙂 Fedt du så det!!
   -Hav en dejlig dag og tak 🙂

 3. Lil says:

  Hej Frk. Hansen

  Wow jeg er HELT solgt! Hvor er de fine. Sikke en god og kreativ idé! Dem vil jeg straks efterligne. De kommer nok også på min blog, men jeg lover at skrive at jeg har inspirationene fra dig 🙂 Tak for super idé! 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Det lyder da bare fantastisk! Frk. Hansen kan vældig godt lide links 😉 Så siger allerede mange tak for tanken. Håber du får lavet nogle lækre smykker!

 4. Armen de er da vildt flotte….. Tror bestemt jeg må følge dig i bedene…. Godt (eller skidt) at cchobby ligger i min by, så er jeg fri for at betale porto!

  1. Frk. Hansen says:

   Mange tak! Det synes jeg da bestemt du skal gøre 🙂
   Ja, jeg har selv boet mange år i struer.. Her i Aarhus savner jeg cchobby noget så grusomt :-/
   Har du set at du kan bestille deres vare på hjemmesiden og så bare afhente det i butikken efterfølgende? -Dét er smart! -for de har jo alligevel nogle flere ting i kataloget end på hylderne i butikken.
   Hav en dejlig dag

  1. Frk. Hansen says:

   Ja, det er en skam hvis det ikke er noget du har mod på at kaste dig ud i.. Men jeg går lidt og overvejer at lave en lille serie af denne slags øreringe til salg. Netop så dem der ikke har lyst til at kreere selv også kan få kobber i ørene 😉
   -Så følg endelig lidt med herinde, hvis du er interesseret 🙂
   Hav en dejlig dag og tusind tak for søde ord!

  1. Frk. Hansen says:

   Ih tusind tak for søde bandeord 😉
   Jeg tror der kommer et par ringe i shoppen ja.. Skal lige have lavet nogle flere tests 🙂
   Jeg skriver lige til dig på bloggen 🙂

 5. Jamen altså det ser SÅ godt ud! Fik også lavet cernit og kobber sidste jul, det er jo en fantastisk kombi! STORT tillykke med sponsoratet og tusind tak for de FLOTTE FLOTTE billeder, sådan:-)

 6. Det må afgjort prøves, de er så fine! 😊 men.. Hvis din udstikker er 12 mm så duer det jo ikke at ørestikkerens runde overflade er 13 mm, hvilket er eneste jeg kan finde på cchobbys hjemmeside? 😔
  Håber du kan hjælpe!
  Tusind tak for mega fed inspiraion her på din blog 😍
  Mvh
  Stinne

 7. Camilla Bredgaard says:

  Hej

  Nu har jeg bestilt materialer til disse meget flotte ørestikkere. Jeg er vilde med dem. Men jeg kan ikke på CC hobbys hjemmeside finde den udstiksform du bruger. Ved den sikkert er gammel, men ved du hvor den kan købes i dag?
  Tak for en dejlig blog – du er fantastisk kreativ og dygtig, dejligt med inspiration 🙂

  Mange hilsner

  Camilla

  1. Frk. Hansen says:

   Hej Camilla
   Tusind tak og hvor er det dejligt du skal igang. Jeg er sikker på du er lige så svær at stoppe som jeg selv, når først man begynder at lave øreringe. Ang. udstiksformen så fandt jeg en bedre udgave. Du kan se disse øreringe som er lavet med dem: http://aarhuspanorama.dk/lav-dine-egne-marmor-oereringe/
   Send mig evt. en mail på frkhansen.dk@gmail.com, jeg har nemlig lige fået dem på lager til min kommende webshop.. så tyvstarter vi bare 🙂

 8. […] SMUKKE SMYKKER MED KOBBER. Jeg har lavet lidt øreringe i kobber og sarte farver. Det er skønt, at komme lidt væk fra neonfarverne og lave noget nyt. Efteråret synes jeg allerede lurer rundt om hjørnet og jeg er sikker på disse farver skal med i mit efterår Den sarte lyserøde og nuancerede grå bliver endnu lækre med lidt kobber. Jeg synes vi skal gå vinteren i møde med smukke smykker og her kommer en DIY, så vi kan blive vinter-smækre… -Er det fortidligt, det her vinter snak?! De sidste dages vejr har bare gjort, at jeg allerede nu tænker over hvad mandelgaven skal være i år…?! Det endte med, at blive en halv stor portion jeg fik lavet og jeg tænker at de kan blive fine som værtindegaver. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *