perler og string art rod på bordet

Jeg har kombineret string art og perleplader. Det er endt ud i nogle ophæng som synes passer rigtig fint ind i den nordiske juletrend der stadig hersker. Deres lethed og gennemsigtighed gør dem rigtig smukke både på stuegranen og i vinduet. Jeg kan sagtens forestille mig et helt juletræ, hvor de traditionelle julekugler erstattes med disse. Utraditionelt og alligevel ikke. Jeg er en sucker for december, juleknas, dims og pynt. Men jeg kan alligevel ikke få mig selv til at pynte rundt før vi rammer 1. advent. Men ophængene her, synes jeg faktisk er ret juleneutrale og kan sagtens pynte i efteråret. De kunne også være smukke på gaver og i juledekorationer. Mulighederne er mange, også i form, farvekombinationer og string art mønstre.

hama perler sættes på perleplader

materialer - garn -saks - perler - nål

 

 

Vejledningen til string art ophængene finder du i min bog “Perler med Gabriella”, som kan købes i landets boghandlere og lånes på biblioteket.

 

ophængene hængt op

ophæng stylet med en stuegrand og lidt fra kreabordet

string art ophæng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

0 Comments

  1. Frk. Hansen says:

   Dét skal du bare gøre Anne. Det ville kun være fantastisk hvis du gjorde! Og hvis du har mulighed for fx at vise dem på Instagram eller Facebook så vil jeg mægtig gerne se dem 😉
   Hav en skøn dag

 1. Pernille says:

  Hvor er de bare fine. Sikke en god idé!
  Måske kunne man forstærke hama-perle-rammen med en række af perler i klar plast

  1. Frk. Hansen says:

   Ja helt sikkert. Det er en rigtig god idé Pernille, tak 🙂
   Jeg synes dog langt fra at det er en umulig opgave at lave dem med en række. Men bestemt et forsøg værd med 2 rækker!!
   Hav en dejlig dag og jeg håber du får lavet lidt ophæng 😉

 2. Mette Bach-Lenda says:

  Hvor er de bare fine. Men jeg kan ikke lige gennemskue, hvordan jeg skal lave hullet? Kommer der automatisk udfra din vejledning?

  1. Sine says:

   Hullet kommer, fordi du ikke syr igennem den perle der er direkte overfor den du starter med. Jo tættere perle nummer to er på perle nummer et, jo større bliver hullet.. 🙂

  2. Frk. Hansen says:

   Ja det gør det. Hvis du følger systemet opstår hullet i midten automatisk fordi snoren krydser hinanden. Du kan altid lege med hulstørrelsen ved at flytte rundt på perle kaldt nr. 2 på billedet ovenfor. Hvis du flytter det tætter på perlehul nr. 1 bliver hullet i midten større. Hvis du derimod rykker nr. 2 tætter på midten af perlepladen så bliver hullet mindre. Hvis du forstår 😉 Det er på grænsen til volapyk det jeg får skrevet her.
   Hav en dejlig dag og spørg endelig igen hvis det stadig ikke giver mening 🙂

 3. Mette Madvig says:

  Hvor er de bare fine – dem skal jeg helst sikkert prøve at lave. Har ikke leget med hama perler siden jeg var barn… 🙂

  1. Frk. Hansen says:

   Juhu! Det er lige så fantastisk at side med som den gang, kan jeg fortælle dig 🙂
   Held og lykke med projektet og du må endelig tagge mig på Facebook eller Instagram hvis du har mod på at vise resultatet frem 🙂
   Hav en dejlig dag

  1. Frk. Hansen says:

   Ja jeg har efterhånden lavet en del hama projekter for at udvide anvendelsesmulighederne. De er en sjov størrelse og engang imellem rammer man plet 🙂 Ja den er jeg også ret vild med den kombination 😉
   Hav en dejlig dag og tak for din kommentar

 4. Sine says:

  Virkelig fine ophæng.. Jeg skal helt bestemt igang med noget til os selv, og min datter vil garanteret gerne lave nogen til julegaver. Tak for tippet! 😀

  1. Frk. Hansen says:

   Hvor dejligt at høre Sine! Håber I får nogle hyggelige timer. Man kan jo også sætte perler ind imellem og evt. lave sit eget mønster, alt efter hvor gammel din pige er. Så det bliver sjovere at sidde med 😉
   De er også fine på julebordet eller som pynt på gaverne.
   Hav en dejlig dag

  1. Frk. Hansen says:

   Tusind tak Astrid, hvor er det skønt at høre. Sådanne kommentarer giver så dejlig energi!
   Hav en skøn dag og tak for din kommentar!

 5. Vibeke Skaarup says:

  Hej,

  Hvor er de super flotte. Har dog et lille spørgsmål: hvad er det for noget tråd eller snor du har anvendt? ved du hvad det kaldes og hvor man kan købe det? 🙂

  Kh Vibeke

 6. Hanne Langebjerg Forman says:

  De er virkelig fine. Må se om jeg kan finde tålmodigheden til at lave dem.

 7. Mette Thorup says:

  Hej

  Kan se det her opslag er ved at være lidt gammelt, men forsøger mig alligevel med et spørgsmål. Jeg har nu forsøgt at lave en af dem, men mit hul blev større på den ene side end den anden.. Hvordan kan det være..??

  1. Frk. Hansen says:

   Måske du er kommet til at forskyde numrene i forhold til hvilket perle hul snoren skal igennem. Altså at du er startet ud rigtigt men undervejs er en sprunget over eller trådet dobbelt igennem. Så kan den godt forskyde sig. Kan det være det? 🙂
   Hav en dejlig aften
   Mvh Gabriella

 8. Lise JJ says:

  Hej

  SÅ flotte!

  Du har en hel række social media knapper nederst. Dejligt. Men hvad med Pinterest? Det var lige sådan en der skulle pinnes på mit december-board.

  Lise

  1. Frk. Hansen says:

   Hej Lise
   Så dejligt du har lyst til at pinne. De ligger allerede på min Pinterest så det board, kan du altid finde de fleste af mine billeder og ideer.
   Du får lige linket her: https://www.pinterest.com/wwwfrkhansendk/from-my-blog-frkhansendk/
   Jeg har faktisk tidligere haft pin-klappen knyttet til alle mine billeder. Men jeg synes det forstyrrede lidt at de lå der, derfor fjernede jeg dem igen 🙂
   God søndag til dig og tusind tak for din kommentar!

 9. Maria says:

  De er super søde. Jeg har prøvet at lave dem. Men jeg kan slet ikke få “hullet” på begge sider. Kan få “hullet” på den ene side og så en stjerne på den anden side. Kan ikke forstå hvordan du gør.

  1. Frk. Hansen says:

   Hej Maria. Det er svært at aflæse præcis hvad du gør forkert, uden at se det. Men det lyder som om du på en eller anden måde ikke gør det samme på “forsiden” som på “bagsiden” Dit arbejde skal være symetrisk på begge sider. Så måske du stikker nålen forkert ind fra “bagsiden”. Du gør det jo i hvert fald rigtigt på den ene side når cirklen opstår.
   Hvis det stadig ikke lykkes for dig så prøve evt. at send mig et billede af dit forsøg.
   frkhansen.dk@gmail.com

   god dag til dig og jeg håber det lykkes! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *