Jeg faldt over et stykke neon-tyl på en hurtig shoppetur. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle med det. Men have det, ja det måtte jeg selvfølgelig. Efter at have stirret på det et par dage, fik jeg helt bogstavelig talt klasket tyllet på en kæde. Det blev lidt noget rod. Men det kan jeg faktisk godt lide 🙂 Så jeg har fået viklet lidt, limet lidt og slået et par knuder og endte med 3 kæder.
Et par øreringe i tyl blev det også til…
 Jeg er bare ikke så begejstret for sæt. Så jeg bruger kæde og sticks hver for sig.
Garderoben er ret sort og derfor er det så befriende nemt, at smide et par neon øreringe i, så man ikke ser så alvorlig og gammel ud 😉
Øreringene i tyl og snor er lavet efter jeg-slår-et-par-knuder-og-ser-hvad-der-sker-metoden.
…Så har du tyl du ikke ved hvad du skal bruge til, så prøv med lidt kæde på!
Share

You Might Also Like

0 Comments

 1. Iegn et bevis på, at det kun er fantasien, som sætter grænser udi i det kreative.
  Sødt er det, må jeg sige.

  Hvor dejligt, at du kom forbi *min* genbrugsmand. Jeg havde sådan en positiv oplevelse ude hos ham, at han klart skal besøges igen og så er han da noget så hyggeligt et menneske også. Det tæller alt sammen.

  God morgen hilsen fra Tove

 2. frk. hansen says:

  Nogle gange er det bare lykken at lege lidt med tyl og saks 🙂 og tak skal du have!
  Ja jeg viser mine fine fund frem en af de næste dage! Hehe.. Jeg er helt med på hvad du mener. Vi var nærmest ikke kommet ind af døren til butikken før han bød på kaffe. Men med alle de loppe-lækkerier var der altså ikke tid til kaffe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *