Jeg elsker at være kreativ på den nemme måde og her er HAMA perler fantastiske. Det kan dog hurtigt blive lidt ensformigt og anvendelsesmulighederne er ikke så mange, når man har været igennem ophæng, coasters og magneter op til flere gange 🙂 Derfor fik jeg lavet et mønster, så perlepladerne nu kan bruges som lysestager. Jeg har valgt at lave den i et rod af farver og synes det giver et frisk pust ovenpå alt juleriet. Lysestagerne er nemme at lave og kan både pynte på festbordet, være en sjov værtindegave eller bare et eftermiddags projekt med børnene..
Har du fået lyst til at lave dine egne lysestager kan du finde mønster og vejledning i min bog “Perler med Gabriella” som kan købes i landets boghandlere.
Du kan variere formen på lysestagen lige så tosset som du vil og der er mulighed for at gå mønster-amok og på den måde skabe sit helt eget udtryk i stagen 🙂
Håber I alle har fået en god start på 2014
Se også DIY projektet HAMA flagranke – for os der ikke kan hækle, lige her.

You Might Also Like

0 Comments

 1. Sine Smed says:

  Hvor er det smart! Man kan jo lave alt af de perler.
  Kom til at tænke på, smelter fyrfadslyset ikke nogle af perlerne når lyset får lov til at brænde i noget tid ?

  1. Frk. Hansen says:

   Ja det er det nemlig. Jeg har testet det og haft et lys tændt i 4 timer og perlerne var ikke engang varme. Så konkluderede at der ingenting ville ske 🙂 -Men jeg havde også samme tanke som dig og troet de ville blive varmere 🙂

 2. Maria says:

  Aj hvor er det fint ! den ryger straks i min gemmemappe over DIY, jeg er altså vild med dine idéer 🙂

  KH Maria.

  Ps: Hvis ikke du har set jeg har svaret dig, så gør jeg det lige her igen – tak for dine supersøde kommentarer ved mig, dem blev jeg rigtig glad for.

  1. Frk. Hansen says:

   Hvor er det skønt at høre! Det er jo fantastisk at vide at nogen kan bruge ideerne 🙂
   Måske vi må få dem at se en dag 😉 😉
   Og det var bestemt så lidt.. -og fuld fortjent!
   Hav en dejlig dag

 3. Hvor er den bare fed! Tusind tak for al inspirationen i det gamle år og glæder mig til alle dine lækre DIY’s her i det nye. Du lægger jo stilen fra starten:-) Super cool lysestage, ha en smuk aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *